Θέση στο θέμα των τελευταίων ημερών με την επιθυμία του προέδρου της ομάδας Αντώνη Ροκάκη για ένωση με τον ΑΟΧ πήραν οι φίλοι του Κισσαμικού, τονίζοντας την αντίθεσή τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή των φίλων της ομάδας:

Κύριε πρόεδρε 

Ήμασταν οπαδοί και φίλαθλοι του ΠΓΣ Κισαμικός 1926 με έδρα το Καστέλλι Κισάμου, πολύ πριν αναλάβετε και εκτοξεύσετε την ομάδα στη Football League, έχοντας ακολουθήσει και ζήσει (άλλοι σαν παίκτες, άλλοι σαν μέλη της ομάδας και άλλοι σαν απλοί οπαδοί – φίλαθλοι), την πορεία της, στις λύπες της, στις χαρές της, στις καλές και στις κακές στιγμές της! 

Πριν 6 χρόνια που ήρθατε και αναλάβατε την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΠΓΣ Κισαμικός 1926, καταλάβαμε ότι κάτι καλό πάει να συμβεί και προσπαθήσαμε να αφήσουμε στην άκρη τις οπαδικές μας προτιμήσεις και κόντρες (που όλοι μας λίγο ή πολύ είχαμε ως τότε), για να μπορέσουμε να στηρίξουμε όσο μπορούσαμε, την προσπάθεια της διοίκησης σας. Από το τοπικό μέχρι και την Football League, ήμασταν εκεί, λίγοι αλλά πιστοί! 

Δυστυχώς όμως κύριε πρόεδρε, φαίνεται πλέον πως τα θέλω σας δεν συμβαδίζουν με τα δικά μας και την ιστορία της ομάδας μας (όποια ιστορία κι αν είναι αυτή, μικρή μεγάλη δεν έχει καμία απολύτως σημασία, ο ΠΓΣ Κισαμικός 1926, έχει την δική του ιστορία στο Χανιώτικο και Κρητικό ποδόσφαιρο γενικότερα). 

Τα θέλω σας πλέον θέλουν την ομάδα μας να μετακομίζει στην πόλη των Χανίων και να συνενώνεται – συγχωνεύεται με το ιστορικό και φίλο σωματείο του ΑΟ Χανίων! Προς αποφυγήν οποιασδήποτε παρεξήγησης, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με το ιστορικό σωματείο του Α.Ο. Χανιά και τους φιλάθλους τους, σεβόμενοι όμως την ιστορία της ομάδας μας και την ιστορία του ιστορικού Α.Ο. Χανιά, είμαστε κάθετα αντίθετοι με την απόφαση σας αυτή, είμαστε αντίθετοι με την αλλαγή του ονόματος της αγαπημένης μας ομάδας από ΠΓΣ Κισαμικός 1926 σε οποιοδήποτε άλλο όνομα, είμαστε αντίθετοι με την αλλαγή του σήματος της ομάδας μας και είμαστε αντίθετοι με την συνένωση των δύο σωματείων με τον τρόπο που πάτε να το κάνετε! 

Κύριε πρόεδρε, για ποιο λόγο καλέσατε τους φίλους του Κισαμικού σε συνάντηση – συζήτηση αφού είχατε ήδη κάνει άνοιγμα – κάλεσμα στον ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά; 

Μήπως απλά στην συνάντηση – συζήτηση παρωδία που ακολουθεί, θα μας ανακοινώσετε αποφάσεις που είναι εδώ και καιρό παρμένες;;; 
Μήπως αυτή η συνάντηση – συζήτηση θα έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί ΠΡΙΝ κάνετε το άνοιγμα – κάλεσμα στον ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά;;; 
Μήπως θα έπρεπε ο ερασιτέχνης ΑΟ Χανιά να σας προσεγγίσει πρώτος και όχι το αντίθετο;;; 

Και μία τελευταία ερώτηση κύριε πρόεδρε, τα περισσότερα μέλη του συμβουλίου σας ΠΟΥ δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και ΠΟΥ είναι η έδρα των επιχειρήσεων τους;;; Μήπως στο Καστέλλι Κισάμου;;; 

Για να τελειώνουμε λοιπόν κύριε πρόεδρε, αφού θέλετε τόσο πολύ πλέον να δραστηριοποιήστε στην πόλη των Χανίων, σας προτείνουμε από τη μεριά μας απλά να αναλάβετε, ΜΑΖΙ με την διοίκηση σας, το ιστορικό σωματείο του Α.Ο. Χανιά και να αφήσετε την ομάδα μας να υπάρχει με το ΙΣΤΟΡΙΚΟ της όνομα, να χρησιμοποιεί το ιστορικό της σήμα, να εδρεύει στο Καστέλλι Κισάμου, να αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια πριν την αναλάβετε εσείς και η διοίκηση σας και να συνεχίσει να διατηρεί – δημιουργεί την όποια ιστορία της σαν ΠΓΣ Κισαμικός 1926! 

Είχαμε σκοπό να περιμένουμε την συνάντηση – συζήτηση παρωδία και μετά να πράξουμε αναλόγως αλλά τα γεγονότα τρέχουν (τυχαίο;;;), οπότε θεωρήσαμε σωστό να δημοσιοποιήσουμε την αντίθεσή-διαμαρτυρία μας άμεσα! 

Κύριε πρόεδρε, την παραπάνω ανακοίνωση υπογράφουν, φίλοι και οπαδοί της ομάδας μας καθώς και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της. Τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας της ομάδας μας δεν τους ρωτήσαμε, θεωρείτε αυτονόητο ότι θα συμφωνούσαν.

Fan club kissamikos

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook