Δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης η απόφαση της υφυπουργού Παιδείας κας Παρασκευής Χριστοφιλοπούλου, με την οποία αναστέλλονται – για την φετινή σχολική χρονιά – πολλές συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων σε ολόκληρη την χώρα.

Ειδικά και σε ότι αφορά στην Κρήτη, με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1812/11-8-2011 ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ οι συγχωνεύσεις :

1) Του 4/θ Δ.Σ Καμισιανών και του 6/θ Δ.Σ. Ταυρωνίτη σε ένα νέο 6/θ Δ.Σ. Ταυρωνίτη, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

2) Του 1/θ Ν/Γ Άξου και του 1/θ Ν/Γ Γαράζου σε ένα νέο 1/θ Ν/Γ Γαράζου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου.

3) Του Γυμνασίου Τεφελίου και του Γυμνασίου Χάρακα σε Γυμνάσιο Τεφελίου −Χάρακα με έδρα το Χάρακα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Κρήτης.

4) του ΓΕΛ Μοχού και του ΓΕΛ Μαλίων σε ΓΕΛ Μαλίων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης.

Δείτε εδω το ΦΕΚ με την απόφαση αναστολής των αλλαγών στις σχολικές μονάδες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook