Ένας φανερά μεθυσμένος Ζεράρ Ντεπαρντιέ θυμήθηκε τα… παλιά και την περασμένη Τρίτη έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου μέσα στο αεροπλάνο της Cityjet, θυγατρικής της AirFrance – KLM.

Ο γάλλος ηθοποιός, που πριν μια δεκαετία αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα αλκοολισμού, αφού κατανάλωνε 2-3 μπουκάλια κρασί ημερησίως, λίγο πριν αναχωρήσει με την πτήση που επρόκειτο να απογειωθεί από το Παρίσι για Δουβλίνο επέδειξε ελάχιστη υπομονή όσον αφορά στις προσωπικές του ανάγκες και ρεζιλεύτηκε μπροστά σε 126 επιβάτες.

Ο 62χρονος σταρ, λίγο πριν την απογείωση του αεροσκάφους θέλησε να πάει στην τουαλέτα, όμως η αεροσυνοδός του είπε να περιμένει 15 λεπτά επειδή απαγορεύεται ρητά να είναι οποιοσδήποτε όρθιος την συγκεκριμένη στιγμή. Εκείνος ανταπάντησε ότι δεν μπορεί να περιμένει, σηκώθηκε και ούρησε στο διάδρομο του αεροσκάφους, ενώπιον των εμβρόντητων συνεπιβατών του! Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται οι αυτόπτες μάρτυρες, μετά την πράξη του, ο κ. Ντεπαρντιέ δεν έδειξε κανένα ίχνος ντροπής, σαν να έκανε μόλις το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου!

«Ήταν φανερό ότι είχε πιει λιγάκι παραπάνω», είπε η Ντανιέλ, μια εκ των 127 επιβατών, προσθέτοντας πως «ήταν πολύ εκνευρισμένος κι έλεγε συνέχεια «Θέλω να ουρήσω, θέλω να ουρήσω!»» και καταλήγοντας πως «όλα έγιναν πολύ διακριτικά. Ο κ. Ντεπαρντιέ επέστρεψε στο κάθισμά του και το αεροπλάνο επέστρεψε στο τέρμιναλ για να καθαριστεί».
«Θα επιβεβαιώσω μόνο ότι πράγματι [ο ηθοποιός] ούρησε στο αεροσκάφος», δήλωσε εκπρόσωπος της θυγατρικής εταιρείας της Air France-KLM, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1.
Ζημιωμένοι φυσικά από το περιστατικό βγήκαν οι ίδιοι οι επιβάτες, διότι η ήδη καθυστερημένη πτήση αναγκάστηκε να καθυστερήσει άλλες δύο ώρες αφού το αεροπλάνο επέστρεψε στη πύλη του για να καθαριστεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook