Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία που έχουν αναλάβει το έργο της διάνοιξης και της διαπλάτυνσης της οδού Μακεδονίας στο Γάζι, μιας καίριας παρέμβασης της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου, τόσο στο εντός, όσο και στο εκτός σχεδίου πόλης τμήμα της οδού.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του δήμου Μαλεβιζίου, "η νέα λεωφόρος που δημιουργείται, θα έχει πλάτος 10 μέτρα και θα ενώνει με ασφάλεια και άνεση τις βασικές αρτηρίες της λ. Α. Παπανδρέου και της λ. Ελ. Βενιζέλου, ανακουφίζοντας σημαντικά την κυκλοφορία των οχημάτων.

Σημαντικότατα θα είναι όμως και τα οφέλη πολιτικής προστασίας, περιβαλλοντικής αναβάθμισης και αισθητικού αποτελέσματος που θα υπάρξουν για την ευρύτερη περιοχή.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι το έργο γίνεται με τη μέγιστη κοινωνική συναίνεση, αφού στο πλαίσια ευρείας διαβούλευσης, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης συναντήθηκε επανειλημμένος με 100 και πλέον κατοίκους της συγκεκριμένης οδού, εξασφαλίζοντας τη συγκατάθεσή τους. Η δημοτική αρχή παράλληλα δεσμεύτηκε, ότι θα συμψηφιστεί στο μέλλον με την εκτέλεση της πράξης εφαρμογής, την όποια συνεισφορά γης γίνει σήμερα στα ρυμοτομούμενα τμήματά της (όπως γίνεται δηλαδή και με την οδό Στεφανογιάννη στο Τσαλικάκι).

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης θα ήθελε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του, τόσο προς τους κατοίκους του συγκεκριμένου δρόμου για την πολύτιμη στήριξη που παρέχουν στην αναπτυξιακή προοπτική του Γαζίου, όσο και προς τους αντιδημάρχους, οι οποίοι υπερβάλλοντας εαυτόν, έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στη σημαντικότατη αυτή παρέμβαση."