Παιχνίδια από τα οποία μόνο κέρδη θα υπάρξουν για την ομάδα θα είναι αυτά με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης για τον Κισσαμικό στο Κύπελλο Ελλάδας σύμφωνα με τον Γιώργο Πετράκη και τον Αλέξη Σελινιωτάκη.

Ο νεαρός τεχνικός όσον αφορά το ματς της πρεμιέρας με τον Αχαρναϊκό τόνισε ότι θα είναι ένα καλό τεστ για να φανεί η κατάσταση που θα βρίσκεται η ομάδα, ενώ ο αρχηγός του “δελφινιού” σχολίασε ότι είναι στις δυνατότητες της ομάδας να το κερδίσει και να διεκδικήσει ό,τι μπορεί στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους είναι οι εξής:

Γ. Πετράκης: «Το πρώτο ματς λόγω του ότι παίζουμε με μία ομάδα Football League θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Όσον αφορά τις ομάδες της Super League μόνο κέρδη και οφέλη μπορούμε να έχουμε και σαν ομάδα, αλλά κι εμείς προσωπικά στο αγωνιστικό κομμάτι, διότι θα αντιμετωπίσουμε και την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Από αυτό εμείς μπορούμε μόνο κερδισμένοι να βγούμε, πρέπει να κοιτάξουμε να το χαρούμε ειδικά όταν παίξουμε με ομάδες της παραπάνω κατηγορίας και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ακόμα και στον θεσμό του Κυπέλλου».

Για την πρόοδο της προετοιμασίας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών που βρίσκονται στην ομάδα. Νομίζω ότι λειτουργούμε κάτω από ένα πολύ καλό πλαίσιο. Περιμένουμε και τα πρώτα δείγματα γραφής από τα φιλικά για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα όσον αφορά τα πράγματα που δουλεύουμε τώρα, κατά κύριο λόγο τη φυσική κατάσταση αλλά και κάποια κομμάτια αγωνιστικά. Ο χρόνος είναι υπέρ μας και περιμένουμε να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια μετά από τις εικόνες που θα έχουμε».

Σελινιωτάκης: «Σίγουρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τον πρωταθλητή Ελλάδας, θα είναι μια γιορτή. Από εκεί και πέρα έχουμε να δώσουμε κι ένα ματς στην Τρίπολη με μία από τις καλύτερες ομάδες στη Super League τα τελευταία χρόνια, τον Αστέρα. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα ευχαριστηθούμε και μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε από αυτά. Η αρχή για μας είναι σημαντική, αφού το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό είναι στις δυνατότητές μας να το κερδίσουμε και από εκεί και πέρα ό,τι μπορούμε να κυνηγήσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook