Τρεις συλλήψεις στο Ηράκλειο – Βρέθηκαν και κατασχεθήκαν μεταξύ άλλων, περισσότερα  από 60 γραμμάρια  ηρωίνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρήματα.

Με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο έκανε “κατ’οίκον” διανομή ηρωίνης ένας 43χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη μαζί με δύο Ηρακλειώτες 57 και 51 ετών, κατηγορούμενοι, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε χθες (12.08.2017) το απόγευμα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ηρακλείου. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος αλλοδαπός, μετέβη με Ι.Χ.Ε. ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, στην κοινή οικία του 57χρονου και του 51χρονου, όπου τους προμήθευσε με 50 γραμμάρια ηρωίνης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 57χρονου και του 51χρονου όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• 61,26 γραμμάρια ηρωίνης,
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
• το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και
• 2 κινητά τηλέφωνα.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο 43χρονος και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των εξήντα (60) ευρώ.

Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook