Μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψή του

Με όπλο μία φωτογραφία που έφτιαξαν οι ειδικοί της και μοιράστηκε σε όλους τους εμπλεκόμενος με τον εντοπισμό του και την αντιμετώπιση της δράσης του, προσπαθούν να συλλάβουν τον πυρομανή, ο οποίος το τελευταίο διάστημα χτυπώντας  τη νύχτα έχει παραδώσει στις φλόγες περισσότερα από 11 οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα κατά κύριο λόγο σε πυλωτές πολυκατοικιών της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr τόσο στους σταθμούς της ΕΛ.ΑΣ. όσο και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει διανεμηθεί φωτογραφία του φερόμενου ως εμπρηστή των μηχανών και αυτοκινήτων.

Την ίδια στιγμή επικρατεί έντονος προβληματισμός στις τάξεις των κατοίκων της Πάτρας καθώς είναι άγνωστό πότε και σε ποια περιοχή ο εμπρηστής θα κάνει το επόμενο χτύπημα.

Στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και της ασφάλειας προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε πληροφορία που μπορεί να τους φανεί χρήσιμη για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με τις περιγραφές ο δράστης είναι ένας εύσωμος άντρας ύψος περίπου ένα και ογδόντα ο οποίος τις νυχτερινές ώρες επιλέγει να χτυπήσει και να σπείρει τον πανικό.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook