Τώρα περνά τον περισσότερο καιρό του στην εκκλησία και δίνει συμβουλές στους πιστούς, αλλά λίγα χρόνια ούτε ο ίδιος θα μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη αυτή στη ζωή του!

Ο πάστορας πλέον Brian Morris μόνο άνθρωπος του Θεού δεν ήταν, αφού έχει υπάρξει έμπορος ναρκωτικών, που πέρασε 12 ολόκληρα χρόνια στη φυλακή, πριν φέρει τη ζωή του «άνω-κάτω». Ο κόσμος που πηγαίνει στην εκκλησία του στη Νότια Ουαλία, όχι μόνο δεν τον φοβάται ή δεν αισθάνεται περίεργα, αλλά είναι εγκάρδιος μαζί του!

«Καθόμουν σε ένα κελί της αστυνομίας περιμένοντας να με φωνάξουν για να καταθέσω, όταν άκουσα μια μικρή φωνή. Μου είπε ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου, να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Ήταν σαν να με είχε ξυπνήσει ο Θεός και να με ρώταγε, εάν έχω πλέον την προσοχή του», θυμάται ο άντρας.

;ΌΠως αναφέρει το newsbeast.gr, στη φυλακή ξεκίνησε να μελετά διάφορα βιβλία, ενώ δημιούργησε μια ομάδα προσευχής με άλλους κρατούμενους. Μετά από 5 χρόνια αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή και βγαίνοντας έξω άλλαξε ριζικά τη ζωή του.

\"\"Πλέον είναι παντρεμένος με παιδί, έγραψε το βιβλίο «Dragon caught by the Lamb» και αποφοίτησε αποφοίτησε από το τμήμα θεολογίας του πανεπιστημίου Cardiff.

Το μόνο που θυμίζει το παρελθόν του είναι η ταυτότητα, που του είχαν δώσει στη φυλακή, την οποία έχει πάντα μαζί του: «Δεν κρύβω ό,τι έχω κάνει-ελπίζω ότι μπορώ να κάνω λίγο καλό με την ιστορία μου».

\"\"

\"\"

\"http://images.betterworldbooks.com/186/Chased-by-the-Dragon-Caught-by-the-Lamb-9781860244353.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook