Τι λέει για το Survivor, τις αρπαχτές και την αγάπη που αποζητά

«Μια ζαριά» ήταν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο η συμμετοχή του στο Survivor από το οποίο βγήκε νικητής, πλουσιότερος κατά πολλές χιλιάδες ευρώ αλλά και πολύ δημοφιλής. «Το Survivor ήταν για μένα παραπάνω από ένα παιχνίδι. Ήθελα πολύ να φτάσω στο τέλος. Όχι απαραίτητα να κερδίσω αλλά να επιβιώσω ως το τέλος. Ηθικά, είχα ανάγκη αυτή τη νίκη» δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». «Δεν μπήκα στο Survivor μόνο για τα 100.000 ευρώ ή επειδή αντιμετώπιζα κάποιο οικονομικό πρόβλημα, όπως ακούστηκε. Ούτε επειδή δεν υπήρχε για μένα ζωή έξω. Για μένα το παιχνίδι ήταν μια ζαριά. (…) Είχα ένστικτο ότι ήταν η στιγμή μου. Ναι, συμμετείχα και για τα 100.000 ευρώ , ήταν ένας από τους λόγους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα» ξεκαθαρίζει και συνεχίζει: «Οπότε, και μετά το Survivor ποτέ δεν θα έκανα κάτι μόνο για τα χρήματα. Κάτι που δεν με εκφράζει. Είναι αντίθετες στο σκεπτικό μου οι αρπαχτές. Δεν μου αρέσουν τα εφήμερα πράγματα».

Απαντώντας σε όλους όσοι τον επέκριναν για τη δουλειά του- κάποιοι τον αποκαλούσαν «ο βενζινάς»- ο Γιώργος Αγγελόπουλος τονίζει πως δεν ντρέπεται για κανένα επάγγελμα που έχει κάνει. «Μέσα από το επάγγελμα του βενζινά, λοιπόν, έγινα πιο ικανός. Δεν ξέρω γιατί θεωρείται από κάποιους υποτιμητικό, πώς είναι δηλαδή το προφίλ του ανθρώπου που δουλεύει σε πρατήριο καυσίμων; Εκτός από βενζινάς, λοιπόν, να τους πω πως ήμουν μπογιατζής, μαρμαράς, φούρναρης, υδραυλικός, ποδοσφαιριστής. Έχω δουλέψει και σε καφετέρια και σε σινεμά».

Η συνέντευξη δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και αναφορές από την προσωπική του ζωή. «Έχω υπάρξει σε σχέση με τρεις πολύ σπουδαίες γυναίκες στη ζωή μου, ήταν τρεις σημαντικές σχέσεις στις οποίες αισθάνθηκα την αγάπη. Αυτή αποζητώ» λέει και παραδέχεται πως κάνει όνειρα. «Κάνω, ναι. Δεν θέλω πολλά πράγματα από τη ζωή, πέρα από να είμαι υγιής, να είναι καλά οι δικοί μου και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Πιστεύω ότι έχω πολλά να δώσω στη γυναίκα που θα γίνει μητέρα των παιδιών μου» καταλήγει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook