Πόσες φορές έχετε αναγκαστεί να ξαναβάψετε ένα ή και περισσότερα νύχια (φτάνοντας τα νεύρα σας στα όριά τους) εξαιτίας ενός μικρού λάθους; Εμείς, αφού την πατήσαμε άπειρες φορές, ρωτήσαμε και μάθαμε όλα τα …σκοτεινά μυστικά των μανικιουρίστ, γιατί, ναι, τα λάθη στο μανικιούρ διορθώνονται.

Διαβάστε τα, εξοικονομήστε χρόνο και παράλληλα διαφυλάξτε την ψυχική σας ηρεμία…

Πώς να το κάνετε ομοιόμορφο. Αν για κάποιον λόγο το βερνίκι σας δεν απλώθηκε σωστά, βουτήξτε ένα δάχτυλο σε λίγο ασετόν και στη συνέχεια περάστε το πάνω από το χαλασμένο σημείο με απαλές κυκλικές κινήσεις. Έτσι το βερνίκι θα μαλακώσει και η περιοχή θα γίνει ομοιόμορφη. Τελειώστε με λίγο διάφανο στεγνωτικό σε όλο το νύχι.

Πώς να διορθώσετε ένα ξεφλούδισμα. Αν ξεφλούδισε το μανικιούρ σας, γεμίστε το σημείο με μια σταγόνα από το ίδιο βερνίκι, περιμένετε να στεγνώσει πολύ καλά και ακολουθήστε την τεχνική που αναφέραμε πιο πάνω τελειώνοντας με τον ίδιο τρόπο.

Πώς να αντιμετωπίσετε ένα σπάσιμο. Αν σπάσατε το νύχι σας, χρησιμοποιήστε μια λίμα για να το κάνετε ομοιόμορφο. Αποφύγετε τον νυχοκόπτη, καθώς η πίεση μπορεί να χαλάσει το βερνίκι σε όλο σας το νύχι. Αν το κόψιμο είναι βαθύ τότε θα χρειαστείτε λίγη κόλλα. Ανασηκώστε τη μια μεριά του σπασίματος, βάλτε μια μικροσκοπική σταγόνα κόλλας από κάτω και πιέστε για να κολλήσει. Αφήστε το να στεγνώσει και τελειώστε με την (αλάνθαστη) τεχνική που αναφέραμε στην αρχή.

(περιοδικό Glamour)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook