Συνελήφθησαν, τρία άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφία στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηράκλειου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 52χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 23 και 24 ετών υπήκοοι Ιράκ και  Πακιστάν, αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφία πιστοποιητικών. 

Ειδικότερα, προχθές (12.08.2017) τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθη ο 52χρονος διότι προσήλθε στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, συνοδεύοντας τον 23χρονο και τον 24χρονο, τους οποίους είχε προμηθεύσει, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιταλίας, για να διευκολύνει την παράνομη έξοδο τους από την χώρα, προκειμένου να αναχωρήσουν, για τη Μαδρίτη Ισπανίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook