Η καλλονή αδελφή της καλλονής Τζίτζι Χαντίντ, χαμογελάει σπάνια όταν την απαθανατίζουν οι κάμερες των φωτογράφων.

Το ακριβοπληρωμένο μοντέλο έχει περπατήσει άπειρα χιλιόμετρα στην πασαρέλα, έχει κάνει εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) φωτογραφίσεις και έχει παρευρεθεί σε πολλές εκδηλώσεις όπου πατά με άνεση στο κόκκινο χαλί.

Τι συμβαίνει όμως και η Μπέλα σχεδόν πάντα εμφανίζεται μουτρωμένη στις φωτογραφίες; Εχει να κάνει με τη διάθεσή της (γιατί βρε κορίτσι μου τι σου λείπει;); Εχει να κάνει με τα στραβά της δόντια; 

Η Μπέλα Χαντίντ θα παραδεχτεί ότι όταν της βγάζουν φωτογραφίες, αποφεύγει να χαμογελάει και όχι λόγω της διάθεσής της. «Αισθάνομαι άβολα, μερικές φορές να χαμογελάω μπροστά στην κάμερα», είπε στον Guardian. «Σκεφτείτε ότι μόλις φέτος άρχισα να καταλαβαίνω πραγματικά το πρόσωπό μου» εξήγησε το τοπ μόντελ. 

Οι σοβαρές φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί δεν μπορούν να καταγράψουν πόσο χαρούμενη είναι πραγματικά, ανέφερε η ίδια στη βρετανική εφημερίδα. «Οι άνθρωποι με συναντούν μερικές φορές και λένε: “Είσαι τόσο διαφορετική από αυτό που περίμενα”. Ο κόσμος μου λέει ότι φαίνομαι κακιά και απόμακρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά στην πραγματικότητα μου αρέσει να ασχολούμαι με νέους ανθρώπους».

Σχολιάζοντας τα κοινωνικά μέσα, αναφέρει ότι έμαθε να είναι λιγότερο ανοιχτή. «Στην αρχή, είχα πολύ εμπιστοσύνη. Τώρα έχω κάνει ένα βήμα πίσω. Δημοσιεύω πράγματα που είναι προσωπικά, αλλά όχι πολύ προσωπικά, πράγματα που δείχνουν τη ζωή μου … αλλά υποθέτω ότι θα πρέπει να σταματήσω. Είναι πολύ περίεργο, αισθάνομαι πολύ εκτεθιμένη μερικές φορές, υποθέτω ότι δεν πρέπει να είναι ότι πολλοί οι άνθρωποι που κοιτάζουν ένα άτομο συνεχώς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook