Μια σακούλα σκουπιδιών πεταμένη στο δρόμο -δυστυχώς- δεν είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο.

Όταν όμως αυτή η σακούλα βρίσκεται στη μέση του δρόμου και μέσα αντί για σκουπίδια βρίσκεται ένα…κουτάβι, τότε ναι, είναι κάτι που κεντρίζει την προσοχή.

Με αυτό το θέαμα ήρθε αντιμέτωπη η Malissa Sergent Lewis ενώ οδηγούσε σε ένα δρόμο στο Κεντάκι. Συγκεκριμένα, η γυναίκα βρισκόταν καθοδόν όταν είδε στη μέση του δρόμου μία μαύρη μεγάλη σακούλα σκουπιδιών, οπότε και σταμάτησε για να την παραμερίσει. Όταν όμως κατέβηκε από το αμάξι της και πλησίασε τη σακούλα, αντιλήφθηκε πως, αντί για σκουπίδια, μέσα στη σακούλα βρισκόταν ένα κουτάβι.

Το ανυπεράσπιστο πλάσμα φορούσε κολάρο αλλά δεν είχε κάποιο ταμπελάκι επάνω για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει, οπότε η Malissa πήρε το γλυκύτατο κουτάβι στο σπίτι της. «Μόλις άνοιξα τη σακούλα και τον έβγαλα έξω, άρχισε να κουνά την ουρά του, ήξερε πως πλέον ήταν ασφαλής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Lewis σε μία συνέντευξή της.

Επιπλέον, δημοσίευσε την ιστορία της στο Facebook, φτάνοντας μέχρι και τις 20.000 κοινοποιήσεις, ενώ στη λεζάντα ενός από τα βίντεο με το νέο της φίλο, έγραψε: «Αν αυτός είναι ο σκύλος σου, ενημέρωσέ με. Εάν είσαι ο κακοποιός που το έβαλε στη σακούλα σκουπιδιών και το παράτησε στο δρόμο, είσαι θλιβερός».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook