Το παιχνίδι με φίλους του στην περιοχή του Ελικοδρομίου στη Νέα Ιωνία του Βόλου, είχε τραγική κατάληξη το βράδυ της Τετάρτης για ένα ανήλικο αγοράκι μόλις 5 χρόνων. Η βαριά μεταλλική πόρτα δίπλα στην οποία έπαιζε, έφυγε από τους μεντεσέδες της και έπεσε πάνω συνθλίβοντας το πόδι του άτυχου αγοριού!

Το παιδί, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, μόλις πρόλαβε να τραβηχτεί όταν η συρόμενη πόρτα έφυγε από τη θέση της και έπεσε πάνω του. Όμως, αν και σώθηκε η ζωή του, δεν πρόφτασε να τραβήξει το πόδι του. Οι φίλοι του ειδοποίησαν έντρομοι τους γονείς του, που κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το βαρύτατα τραυματισμένο παιδί στα Επείγοντα Περιστατικά του «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείου Βόλου.

Οι γιατροί έδωσαν ολονύκτια μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο αγοράκι, αλλά η ζημιά που έχει υποστεί το πόδι του είναι πολύ σοβαρή και θα χρειαστεί χρόνος για να φανεί αν υπάρχει πιθανότητα να σωθεί.

Οι αστυνομικές αρχές της Νέας Ιωνίας διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό ατύχημα και αν υπάρχουν ευθύνες των ιδιοκτητών της μεταλλικής πόρτας ή ακόμη και των γονέων του παιδιού, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε σκαρφαλώσει στη συρόμενη πόρτα.