Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο Κισσαμικός προχωράει στην “παρουσίαση” δύο από των νέων του αποκτημάτων, των Γιώργου Ξύδα και Δημήτρη Τασιούλη.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις για τις εντυπώσεις τους από τη νέα τους ομάδα και τους στόχους που έχουν.

Αναλυτικά ακολουθεί η συνέντευξή τους:

Ένα πρώτο σχόλιο για τη μετακίνησή σας στον Κισσαμικό.

Γ.Ξ.: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Κισσαμικού. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι να αγωνιστώ στην Κρήτη. Έχω έρθει με όρεξη για δουλειά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».

Δ.Τ.: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Θα δουλέψουμε όλοι σκληρά για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά;

Γ.Ξ.: «Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, η ομάδα μας υποδέχτηκε πολύ ζεστά από την πρώτη στιγμή. Τα Χανιά είναι μία πολύ όμορφη πόλη και οι συνθήκες είναι ιδανικές για ποδόσφαιρο και γενικότερα για κάθε ποδοσφαιριστή».

Δ.Τ.: «Είμαστε μία νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο και ποιότητα και έχουμε αρκετή όρεξη για δουλειά. Για να πετύχουμε τους στόχους μας χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Όσον αφορά τα Χανιά είναι μία πολύ όμορφη πόλη».

Πόσο σας βοηθάει στο να προσαρμοστείτε πιο γρήγορα το γεγονός ότι προέρχεστε από την ίδια ομάδα με αρκετά παιδιά που εντάχθηκαν στον Κισσαμικό:

Γ.Ξ.: «Σίγουρα μας βοηθάει αρκετά το να είμαστε αρκετά παιδιά από την ίδια ομάδα, διότι ξέρουμε ο ένας τον άλλο και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι αυτό μας βοηθάει και να προσαρμοστούμε καλύτερα στην καθημερινότητά μας».

Δ.Τ.: «Είναι θετικό αυτό, διότι γνωριζόμαστε, γνωρίσει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτό πιστεύω ότι θα βοηθήσει γενικότερα την ομάδα»

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σας στόχοι;

Γ.Ξ.: «Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πηγαίνει καλά η ομάδα και μέσα από το σύνολο να μπορέσω να διακριθώ κι εγώ».

Δ.Τ.: «Πάνω από όλα η ομάδα να πηγαίνει καλά και μέσα από την πορεία της να μπορέσουμε να βοηθηθούμε κι εμείς».

Γνωρίστε τους καλύτερα:

Γιώργος Ξύδας

Ημερομηνία γέννησης: 14 Απριλίου 1997
Τόπος γέννησης: Χίος
Ύψος: 1,75  
Βάρος: 71
Πόδι: Δεξί

Αγαπημένο νούμερο: 28
Το ίνδαλμά του: Κριστιάνο Ρονάλντο
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ
Αγαπημένος προορισμός: Χαλκιδική
Το χόμπι του: Playstation

Δημήτρης Τασιούλης

Ημερομηνίας γέννησης: 19 Φεβρουαρίου 1997
Τόπος γέννησης: Βλαχογιάννη Λάρισας
Ύψος: 1,75
Βάρος: 65
Πόδι: Δεξί

Αγαπημένο νούμερο: 7
Το ίνδαλμά του: Κουτίνιο
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ
Αγαπημένος προορισμός: Μύκονος
Το χόμπι του: Μπιλιάρδο
 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook