Σήμερα, Τετάρτη 16 Αυγούστου στην Καρκαδιώτισσα και αύριο Πέμπτη 17 Αυγούστου στον Καρτερό 

Συνεχίζει την περιοδεία του στις πλατείες, στις γειτονιές, στους οικισμούς του Δήμου Ηρακλείου το Cinema On The Road δίνοντας την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να απολαύσουν καλοκαιρινές βραδιές με καλό σινεμά, με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού – Εθελοντισμού και της ΔΗΚΕΗ. 

Έτσι, σήμερα, Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 21:00 το Cinema On The Road θα βρεθεί στην Καρκαδιώτισσα με την ταινία ο «Διαιτητής» σε σκηνοθεσία  Paolo Zucca. Θέμα της ταινίας μία μικρή τοπική ομάδα ποδοσφαίρου ενός χωριού της Σαρδηνίας που βλέπει μία ξαφνική άνοδο όταν επιστρέφει ο Matzutzi, άσσος της μπάλας για πολλά χρόνια, μετανάστης στην Αργεντινή. Ίσως αυτός καταφέρει να κάνει την ομάδα αντάξια με την εδώ και χρόνια ορκισμένη αντίπαλο της, την Montecristo.  

Οι προβολές θα συνεχιστούν την Πέμπτη 17 Αυγούστου στον Καρτερό την ίδια ώρα με την ταινία «Η ζωή είναι ωραία με τα μάτια κλειστά» σε σκηνοθεσία Νταβίντ Τρουέμπα. Πρόκειται για μία ταινία που δανείζεται τον τίτλο της από το «strawberry fields for ever» των Beatls και είναι εξίσου τρυφερή, νοσταλγική και όμορφη.

Στις προβολές η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook