Οι Δαμιανός Γκίνη και Καλούδης Λεμονής είχαν σειρά να “παρουσιαστούν” στους φίλους της ομάδας μέσω του kissamikos.gr.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Κισσαμικού.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σας στον Κισσαμικό.

Δ.Γ.: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Είναι μία υγιής ομάδα. Μου αρέσει που έχει νεαρά παιδιά με όρεξη και φιλοδοξίες και υπάρχει ενθουσιασμός. Μακάρι αυτό να μας βγει σε καλό και να έχουμε μία καλή πορεία».

Κ.Λ.: «Χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες, μια καινούρια ομάδα, με φιλοδοξίες και κίνητρα όλοι. Υπάρχει πολλή όρεξη και πιστεύω αυτό θα βγει και στο γήπεδο και θα πάνε όλα καλά και θα έχουμε μία πολύ καλή πορεία».

Οι πρώτες σας εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά;

Δ.Γ.: «Η διοίκηση και οι άνθρωποι της ομάδας μας υποδέχτηκαν πολύ καλά και μας έκαναν να νιώσουμε σαν να μην ήρθαμε τώρα στην ομάδα. Το ότι μετακόμισε η ομάδα στα Χανιά είναι ένα συν για κάθε παίκτη στο να έρθει, γιατί είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις στην Ελλάδα».

Κ.Λ.: «Είναι πολύ θετικές οι πρώτες μου εντυπώσεις. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο φαίνονται ότι έχουν πολλή όρεξη για δουλειά και αυτό βγαίνει σιγά-σιγά και στο γήπεδο και δουλεύουμε πολύ καλά και πολύ σωστά. Μας καλωσόρισαν από την αρχή. Είναι πολύ θετικό ότι μετακόμισε η ομάδα στα Χανιά και έγιναν κάποια πράγματα πιο επαγγελματικά, όπως το ότι προπονούμαστε σε γήπεδο με χόρτο. Από τα Χανιά δεν έχουμε δει ακόμα πολλά πράγματα, αλλά πιστεύω θα περάσουμε πολύ όμορφα».

Οι προσωπικοί σας στόχοι;

Δ.Γ.: «Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα φέτος να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και μέσα από την ομάδα να αναδειχθώ κι εγώ και να κάνω το άλμα στη Super League, όπως κάθε παίκτης ονειρεύεται να βρεθεί εκεί».

Κ.Λ.: «Είναι η πρώτη μου χρονιά στη Β’ Εθνική και για μένα ο στόχος είναι όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και μέσα από αυτήν να μπορέσω κι εγώ να αναδειχθώ και να φτάσουμε όλοι μαζί όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Γνωρίστε τους καλύτερα:

Δαμιανός Γκίνη

Ημερομηνία γέννησης: 6 Απριλίου 1995
Τόπος γέννησης: Λούσνιε (Αλβανία)
Ύψος: 1,82
Βάρος: 78
Πόδι: Δεξί

Αγαπημένο νούμερο: 6
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Σέρχιο Μπουσκέτς
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ 
Αγαπημένος προορισμός: Κέρκυρα
Το χόμπι του: Σινεμά

Καλούδης Λεμονής

Ημερομηνία γέννησης: 11 Νοεμβρίου 1995
Τόπος γέννησης: Θεσσαλονίκη 
Ύψος: 1,75
Βάρος: 69
Πόδι: Δεξί

Αγαπημένο νούμερο: 8
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Αρτούρο Βιντάλ 
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπιτς Βόλεϊ
Αγαπημένος προορισμός: Χανιά 
Το χόμπι του: Σινεμά

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook