Πως βρέθηκαν στο νερό παιδιά και γονείς – Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Βενιζέλο, αύριο στις Αρχάνες η κηδεία της Κατερίνας

Στα μάυρα έχει ντυθεί η Κρήτη μετά τον τραγικό θάνατο των δύο 35χρονων γονιών που θυσιάστηκαν για να σώσουν τα παιδιά τους.

Όλα συνέβησαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου κι ενώ το ζευγάρι είχε κατασκηνώσει μαζί με 4 παιδιά στην παραλία του Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο.

Στις 9 περίπου το βραδυ και ένώ τα παιδιά έπαιζαν στην παραλία με τα κουβαδάκια τους ένα κύμα τα παρέσυρε στη θάλασσα.

Πανικόβλητοι οι δύο γονείς έπεσαν αμέσως στο νερό για να σώσουν τα δύο παιδιά. Μάλιστα μαζί τους έπεσαν στη θάλασσα και ο ιδιοκτήτης της παρακείμενης ταβέρνας αλλά και δύο ακόμη λουόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι πέντε δυσκολέυτηκαν πολύ να βγάλουν τα παιδιά από τη θάλασσα, με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας μάλιστα να τραυματίζεται αφού ένα κύμα τον “πέταξε” στα βράχια.

Ακόμη πιο άτυχοι όμως στάθηκαν η Κατερίνα και ο Βενιζέλος αφού τα θαλάσσια ρεύματα τους παρέσυραν και η ζωη τους χάθηκε με τόσο άδικο τρόπο.

Συντετριμένοι οι συγγενείς του Βενιζέλου Στρατάκη θα τον συνοδέψουν σήμερα στις 6 μ.μ. στην τελευταία του κατοικία από τον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Ρογδιά Ηρακλείου, ενώ η κηδεία της Κατερίνας Καναβάκη θα γίνει αύριο στις 10 π.μ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας Κάτω Αρχανών.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook