Δεκάδες ερωτηματικά έχει γεννήσει η υπόθεση του θανάτου μίας ηλικιωμένης γυναίκας στο Μέιν

Δεκάδες ερωτηματικά έχει γεννήσει η υπόθεση του θανάτου μίας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία πέθανε από έμφραγμα λίγη ώρα αφότου εισέβαλε στο σπίτι της στο Μέιν μια γυμνή γυναίκα και άρχισε να «χοροπηδάει στο κρεβάτι της».

Σύμφωνα με τη New York Post, το παράξενο αυτό περιστατικό συνέβη ένα βράδυ του περασμένου Απριλίου. Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, η 72χρονη Joyce Wood τηλεφώνησε στην αστυνομία, λέγοντας ότι στο σπίτι της είχε εισβάλει μια άγνωστη γυμνή γυναίκα, η οποία είχε ανέβει μάλιστα στο κρεβάτι της και χοροπηδούσε.

Οι συγγενείς της ηλικιωμένης, στους οποίους είχε τηλεφωνήσει πριν από την αστυνομία, έφτασαν πριν από το περιπολικό και έβγαλαν την ταραγμένη γυναίκα από το σπίτι, βάζοντάς την να καθίσει σε ένα αυτοκίνητο. Εκεί ακριβώς βρήκε την ηλικιωμένη το μοιραίο έμφραγμα, που την άφησε νεκρή μέσα σε δευτερόλεπτα.

Φτάνοντας στο σπίτι και ψάχνοντάς το, οι αστυνομικοί βρήκαν να κρύβεται στο εσωτερικό του μια γυμνή γυναίκα, η οποία συνελήφθη. Μετά από ανάκριση μερικών ωρών, η 37χρονη 
αφέθηκε ελεύθερη, ενώ μετά από μερικές μέρες απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος της για ανθρωποκτονία και παράνομη εισβολή.

Με βάση το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος της καρδιοπαθούς γυναίκας ήταν άμεση συνέπεια της εισβολής της 37χρονης, η οποία δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα για ποιο λόγο προέβη σε αυτήν την αψυχολόγητη πράξη

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook