Σε εξέλιξη βρίσκεται το καλοκαιρινό καμπ προετοιμασίας του ΟΑ Χανίων υπό την καθοδήγηση των προπονητών Μιχάλη Αγγελίδη, Κατερίνας Χριστοφοράκη και Μανώλη Σγουράκη.

Το καμπ φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Χανίων.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Σε διαδικασία προετοιμασίας εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς βρίσκεται το αγωνιστικό τμήμα πινγκ πονγκ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων. Υπό την καθοδήγηση τριών προπονητών, των Μιχάλη Αγγελίδη, Κατερίνας Χριστοφοράκη και Μανώλη Σγουρομάλλη οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες λαμβάνουν μέρος σε καμπ που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Χανίων και το οποίο το προσεχές Σάββατο 19 του μήνα αναμένεται να κορυφωθεί με την πραγματοποίηση αγώνων ανάμεσα σε αθλητές από ολόκληρη την Κρήτη.

Το καμπ ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου και τα παιδιά του τμήματος προπονούνται πρωί και απόγευμα για περισσότερες από πέντε ώρες.

Οπως επισημαίνει η έφορος του τμήματος, Κική Ερηνάκη: «Πραγματοποιούμε καμπ προετοιμασίας για όλα τα παιδιά του αγωνιστικού μας τμήματος, τα οποία δουλεύουν με τρεις προπονητές από τις 10το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 5 έως τις 8.30 το απόγευμα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΕΑΚ Χανίων για την παραχώρηση του γυμναστηρίου, καθώς δουλεύουμε κάτω από πολύ καλές συνθήκες. Το Σάββατο, αναμένεται το ενδιαφέρον να κορυφωθεί, καθώς θα πραγματοποιήσουμε αγώνες μεταξύ άλλων και με παιδιά από την υπόλοιπη Κρήτη. Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγάλο μας χορηγό που είναι η ΑΝΕΚ LINES. Ξεκινάμε και πάλι τη νέα χρονιά με τα χρώματα της ΑΝΕΚ χάρη στην προσφορά που μας έχει κάνει για όλα τα τμήματα, αλλά και για την ομάδα της Α1».

Η έφορος, Κική Ερηνάκη.

Σύμφωνα με την κυρία Ερηνάκη η νέα αγωνιστική χρονιά προμηνύεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο ΟΑΧ θα έχει την ευκαιρία να διοργανώσει τρεις πολύ σπουδαίες αγωνιστικές εκδηλώσεις.

«Η φετινή χρονιά είναι πάρα πολύ πλούσια σε αθλητικές δράσεις», επισημαίνει η κα Ερηνάκη. «Ειδικότερα, στα τέλη Ιανουαρίου θα κατέβουν στα Χανιά τέσσερις ομάδες από τη Α1, όπου μαζί με τη δική μας που θα είναι η πέμπτη θα διεξαχθούν κάποιες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ακόμη, θα διοργανώσουμε την τελική φάση Παίδων/Κορασίδων όπου στις Κορασίδες ειδικότερα πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουμε διεκδικώντας την 1η θέση. Τέλος, θα φιλοξενήσουμε την τελική φάση ανάμεσα στους καλύτερους 16 παίκτες των τουρνουά ηλικιών από 8-18 ετών. Και οι τρεις αυτές δράσεις είναι σημειωμένες στο καλαντάρι της Ομοσπονδίας και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, διότι οι Χανιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολύ σπουδαίους αγώνες», καταλήγει η έφορος του ΟΑΧ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook