Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του παιδιού που έχασε τη ζωή του. Η τελευταία μοιραία ανάρτηση του 19χρονου. Σοκ στον Αυλώνα. 

Σοκ και θρήνος για τον 19χρονο φαντάρο που παρασύρθηκε σήμερα από τρένο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο νεαρός μαζί με έναν ακόμα φαντάρο περπατούσαν στις ράγες του τρένου, στο σιδηροδρομικό σταθμό της Οινόης, με προορισμό το στρατόπεδο του Αυλώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 19χρονος φορούσε ακουστικά και δεν άκουσε το τρένο που ερχόταν πίσω του, το οποίο και τον παρέσυρε, ενώ ο φίλος του πρόλαβε να απομακρυνθεί εγκαίρως και τραυματίστηκε μόνο στο χέρι.

Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος και η κατάσταση της υγείας του τραυματία, που νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο πατέρας του 19χρονου συγκλονίζει με την ανάρτησή του στο twitter, όπου γράφει:

«Έχασα τον γιο μου, ελπίζω να με πάρει εμένα ο χάρος, όχι τα παιδιά μου».

Η τραγική ειρωνεία της κατάστασης είναι ότι ο άτυχος φαντάρος μόλις λίγες ώρες προτού χάσει τη ζωή του, είχε κάνει check in στο Facebook, μαζί με τον φίλο που τραυματίστηκε, στο στρατόπεδο, γράφοντας ότι είναι «γεμάτος ενέργεια» και σχολιάζοντας ότι «δεν έχει ύπνο απόψε».

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, οι δύο στρατιώτες είχαν πάρει άδεια από το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνας, όπου υπηρετούσαν.

Το ΓΕΣ, σε ανακοίνωσή του εξέφρασε τα «θερμά συλλυπητήριά», διευκρινίζοντας ότι «τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται».

Σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων και φαντάρων, το πέρασμα των στρατιωτών από το τις ράγες του συγκεκριμένου σταθμού της Οινόης είναι συχνό φαινόμενο, καθώς είναι ο συντομότερος δρόμος για να φτάσουν στο στρατόπεδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook