Πρώτη ενημέρωση: 12:02

Προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα ζήτησε και πήρε ο 20χρονος Γεωργιανός ενώπιον της Ανακρίτριας και μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στις φυλακές.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 20χρονος φέρεται να μην βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ χωρίς ωστόσο αν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις.

Ο 20χρονος Γεωργιανός που παρέσυρε και σκότωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης δυο νεαρά παιδιά έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης, οδηγήθηκε για απολογία στην Ανακρίτρια Χανίων κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, διατάραξη ειρήνης κοινωνιών και για παραβίαση του άρθρου 84 του ΚΟΚ, ενώ όπως προέκυψε δεν κατείχε την απαιτούμενη άδεια οδήγησης για την Ελλάδα παρα μόνο για την χώρα του.

Ακόμα δεν έχουν γίνει πάντως γνωστά τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Εντωμεταξύ στα Χανιά βρίσκονται οι οικογένειες των δυο φοιτητών προκειμένου να παραλάβουν τις σωρούς των αγαπημένων τους πρόσωπον  και αν τις μεταφέρουν στον τελευταίο τόπο κατοικίας τους.

Να θυμίσουμε ότι η 20χρονη Στέλλα,φοιτήτρια του Π.Κ, είναι από τα Μελίσσια ενώ 19χρονος Γιάννης, φίλος της Στέλλας που βρισκόταν για διακοπές στα Χανιά, από τους Αγίους Αναργύρους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook