Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου εντόπισαν την ειδικά διαμορφωμένη έκταση στην οποία υπήρχαν ένδεκα δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη το ύψος των οποίων ξεπερνούσε τα 2,50 μέτρα

Ολόκληρη έκταση είχε αποψιλώσει από τους θάμνους και τα δέντρα μέσα στο δάσος, στο Κουνουπέλι Ηλείας ένας 48χρονος Αλβανός, για να διαμορφώσει τον χώρο όπου καλλιεργούσε την χασισοφυτεία του, έτσι ώστε να καλύπτεται ολόγυρα από πυκνή βλάστηση παρέχοντάς του φυσική κάλυψη!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου εντόπισαν την ειδικά διαμορφωμένη έκταση στην οποία υπήρχαν ένδεκα δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη το ύψος των οποίων ξεπερνούσε τα 2,50 μέτρα και έστησαν ενέδρα περιμένοντας τον καλλιεργητή. Μόλις εμφανίστηκε ο αλλοδαπός μεταφέροντας πλαστικά δοχεία με νερό για να ποτίσει τα χασισόδεντρα, του πέρασαν χειροπέδες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 48χρονου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα μικρό βάζο και δυο συσκευασίες με συνολικά 10,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που άσκησε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. 

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook