Η ΟΝΝΕΔ ΧΑΝΙΩΝ εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση της στις οικογένειες των δύο νέων για την πρόωρη απώλειά τους”

Η ΟΝΝΕΔ Χανίων με ανακοίνωσή της αναφέρεται στο τροχαίο έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης που κόστισε τις ζωές δύο νέων ανθρώπων, της Στέλλας και του Γιάννη.

Διαβάστε τι αναφέρει αναλυτικά:

Τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν μάστιγα για τη χώρα μας, καθώς έχουν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ή τον τραυματισμό των συμπολιτών μας και μάλιστα στις πλέον παραγωγικές ηλικίες.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η πολιτεία οφείλει να συγκροτήσει ένα σοβαρό στρατηγικό σχέδιο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, γιατί ούτε ένας θάνατος στην άσφαλτο δεν είναι αποδεκτός και ειδικά νέων ανθρώπων. Επιπρόσθετα, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες θεσμικές παρεμβάσεις και η δημιουργία ελεγκτικών μηχανισμών που θα διασφαλίσουν την συμμόρφωση των οδηγών. Η ΟΝΝΕΔ ΧΑΝΙΩΝ εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση της στις οικογένειες των δύο νέων για την πρόωρη απώλειά τους. Τέλος, «η συνεχής ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω στο θέμα της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων είναι υποχρέωση των φορέων και οργανισμών που έχουν άμεση σχέση με την υγεία των συμπολιτών μας».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook