Τρία νέα μέλη προστέθηκαν στο νέο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη που πραγματοποίησε την Πέμπτη την πρώτη του συνεδρίαση. 
Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από 24 μέλη με πρόεδρο τον Απόστολο Παπουτσάκη και τα νέα μέλη είναι οι Μαρίνος Σαμαριτάκης, Γιώργος Αστρινάκης και Βαγγέλης Γιαννουλάκης. 
Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση ήταν η συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου σε σώμα , οι εκρεμμότητες που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της Ακαδημίας, . η έναρξη της νέας περιόδου για τα τμήματα υποδομής, καθώς και άλλα διάφορα θέματα. 
Τα τρία νέα μέλη του Ερασιτέχνη Εργοτέλη μίλησαν και στο επίσημο σαϊτ της ομάδας για την τοποθέτηση τους στο διοικητικό συμβούλιο. 
Μαρίνος Σαμαριτάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση του κ. Παπουτσάκη να συμμετέχω στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη. Από την μεριά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ το σωματείο για να πετύχουμε περισσότερα».
Βαγγέλης Γιαννουλάκης: «Είναι τιμή μου η πρόσκληση του Απόστολου Παπουτσάκη να συμμετέχω στο διοικητικό συμβούλιο του Εργοτέλη. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προσφέρουμε στο σωματείο και να το βοηθήσουμε να κάνει ένα βήμα παραπάνω».
Γιώργος Αστρινάκης: «Είναι ευχαρίστηση μου να συμμετέχω στο διοικητικό συμβούλιο του Εργοτέλη. Άλλωστε υπάρχει οικογενειακή παράδοση, διότι ο πατέρας μου υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου. Εύχομαι καλή χρονιά στην ομάδα και θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε». 
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εργοτέλη έχει ως εξής : Απόστολος Παπουτσάκης, Μανόλης Χαρωνίτης, Δημήτρης Παπουτσάκης, Ελευθέριος Καραταράκης, Μηνάς Καπετανάκης, Κωνσταντίνος Μαυρίδης, Μιχάλης Σκεπάρνης, Γιάννης Δασκαλάκης, Μηνάς Βασιλάκης, Βασίλειος Νικολακάκης, Βασίλειος Βασιλειάδης, Γιώργος Σουλτάτος, Φωτεινή Παπουτσάκη, Εμμανουήλ Ξαγοραράκης, Ηλίας Κριμήλης, Γιώργος Φραγκάκης, Ελευθέριος Μπλαζάκης, Ηρακλής Βασιλείου, Ζαχαρίας Βλαχάκης, Γιάννης Χατζηκώστας, Βαγγέλης Γιαννουλάκης, Μαρίνος Σαμαριτάκης, Μιχάλης Φραγκιαδάκης, Γιώργος Αστρινάκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook