«Γέμισαν» με αυτοκόλλητα «γαιδουρίστας» πολλά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε πεζοδρόμια και ράμπες.

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες αναγνωστών του Flashnews.gr για την κατάσταση που επικρατούσε το βράδυ της Παρασκευής στην πόλη των Χανίων.

Αυτοκίνητα σταθμευμένα σε πεζοδρόμια, σε χώρους για ΑΜΕΑ και γενικά οπουδήποτε «βόλευε» τον κάθε οδηγό.

Εκείνο που είναι χαρακτηριστικό είναι πως στις δύο περιπτώσεις που δημοσιεύουμε, κάποιοι κάλλησαν στο παρμπριζ το αυτοκόλλητο των «γαιδουρίστας», ενώ και στην μια «κόπηκαν» και κλήσεις.

Πρόκειται για το γνωστό πεζοδρόμιο στην οδό Πειραιώς, όπου πολύ συχνά κάποιοι το χρησιμοποιούν για να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους.

Η αναγνώστρια που έστειλε τις φωτό γράφει:

«Τουλάχιστον ανεπίτρεπτο. Πάνω στο πεζοδρόμιο υπάρχουν ανάπηροι μάνες με καρότσια Πόσο μάλλον μετά το θάνατο των 2 παιδιών στο Πολυτεχνείο ενώ στην Πειραιώς υπάρχει πεζοδρόμιο να είσαι αναγκασμένος να πας από το δρόμο Γιατί αυτοί οι 2 είναι το λιγότερο ασυνείδητοι τουλάχιστον υπάρχει αστυνόμευση και αυτό μας χαροποιεί πλήρως αλλά δεν παύει ο κόσμος να αναγκάζεται να περπατά στη μέση του δρόμου Πειραιώς!»

Επίσης το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία 1866 (νέων καταστημάτων» κάποιοι πάρκαραν, όχι μόνο ανάποδα, όχι μόνο σε σηματοδοτημένο χώρο στάθμευσης ΑΜΕΑ, αλλά και σε σημείο όπου υπάρχει ράμπα στο πεζοδρόμιο.

Απολαύστε τους:

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook