Στην παρουσίαση της νέας εμφάνισης του για το νέο πρωτάθλημα της Super League προχώρησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο Πλατανιάς.

«Η λογική με την οποία ο Πλατανιάς επέλεξε την βασική του εμφάνιση δεν αλλάζει ούτε φέτος, καθώς οι οριζόντιες κόκκινες και άσπρες ρίγες, παραμένουν ως σήμα (πλέον) κατατεθέν της ομάδας μας» όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην ανακοίνωση του Πλατανιά, η οποία αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Νέο πρωτάθλημα, νέοι στόχοι, νέα εμφάνιση.

Ο Πλατανιάς αποκαλύπτει σήμερα την πρώτη από τις εμφανίσεις που θα φορά την αγωνιστική σεζόν 2017-18, που την δημιούργησε αποκλειστικά (custom made) για την ομάδα μας η ισπανική εταιρία αθλητικής ένδυσης LUANVI, με την οποία θα πορευτούμε μαζί τα επόμενα δύο χρόνια.

Η λογική με την οποία ο Πλατανιάς επέλεξε την βασική του εμφάνιση δεν αλλάζει ούτε φέτος, καθώς οι οριζόντιες κόκκινες και άσπρες ρίγες, παραμένουν ως σήμα (πλέον) κατατεθέν της ομάδας μας.

Οσον αφορά τις άλλες δύο εμφανίσεις αυτές θα δουν το φως της δημοσιότητας σύντομα και το μόνο που μπορούμε να… διαρρεύσουμε είναι ότι σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Αυτή είναι η πρώτη σεζόν που η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων και η LUANVI ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι σίγουρο ότι η συνεργασία αυτή θα αποφέρει σημαντικές επιτυχίες και στις δύο πλευρές.

Η LUANVI δημιουργήθηκε το 1979 στην Ισπανία και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και παραγωγή αθλητικών ρούχων και αξεσουάρ. Θεωρείται η πιο ιστορική και μία από τις σημαντικότερες ισπανικές εταιρίες αθλητικής ένδυσης.

Στο χώρο του ποδοσφαίρου η LUANVI συνεργάστηκε, μεταξύ πολλών άλλων, με τις Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Μαγιόρκα, Τενερίφη, Λεβάντε, Γρανάδα, Ρεάλ Σαραγόσα, από την Ισπανία και τις Νιούελς Ολντ Μπόις και Σαν Λορέντζο στην Αργεντινή.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook