Οι σελέμπριτις που όχι μόνο αγαπούν, αλλά δε διστάζουν να δείξουν και στον κόσμο τις ατέλειες τους. 

Σε έναν κόσμο που οι 9 στις 10 φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο Instagram έχουν υποστεί από ήπιο μέχρι παράλογα πολύ photo shop προκειμένου οι «πρωταγωνίστριες» να συμφωνούν με τα πρότυπα της τέλειας ομορφιάς, υπάρχουν και μερικές γυναίκες -υπέρμαχοι μιας πιο πιο ειλικρινούς προσέγγισης της γυναικείας φύσης- που αρνούνται να επιδεχθούν οποιαδήποτε ψηφιακή επεξεργασία.

Πολλές από αυτές μάλιστα είναι ήδη αγαπημένες celebrities και με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να γίνονται παραδείγματα body positivity, θάρρους και αυτοπεποίθησης. Γιατί δεν υπάρχει πιο ενθαρρυντικό πράγμα από το να βλέπεις έναν άνθρωπο που, στη γενική αντίληψη, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αψεγάδιαστη ομορφιά, να μη φοβάται να δείξει και να «αγκαλιάζει» τις ατέλειες και τα αδύναμα σημεία του. Με άλλα λόγια, τα στοιχεία που τον κάνουν αληθινό.

Με αφορμή τη θαρραλέα φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα η Σολανζ Νόουλς (αδερφή της Μπιγιόνσε) δείχνοντας το δερματικό πρόβλημα που είχε καταλάβει το πρόσωπό της, αυτές είναι άλλες 8 φωτογραφίες διάσημων γυναικών που έχουν ανεβάσει οι ίδιες κατα καιρούς, στο λογαριασμό τους στο Instagram χωρίς φίλτρα και ρετούς, αλλά με παραπανίσια τριχοφυΐα, κυτταρίτιδα, ραγάδες και, βασικά, πολύ χιούμορ.

Ντρου Μπάριμορ 

Η 42χρονη ηθοποιός δείχνει τι σημαίνει να έχεις ατίθασα φρύδια και να είσαι στο έλεος των γκρίζων μαλλιών.

Ντέμι Λοβάτο

Η τραγουδίστρια της ποπ αδιαφορεί που οι μηροί της δεν έχουν κενό μεταξύ τους και δεν σχηματίζουν το λεγόμενο «thigh gap».

Αριάνα Γκράντε

Η 19χρονη τραγουδίστρια παραδέχεται, και μάλιστα με πολύ χιούμορ, ότι έχει ανύπαρκτο στήθος. 

Κρίσυ Τέιγκεν 

Το μοντέλο και μητέρα ενός παιδιού, με τον Τζον Λέτζεντ, βγάλει μια selfie που δεν πρωταγωνιστεί το πρόσωπό της, αλλά οι ραγάδες που έχει στο εσωτερικό των μηρών της.

Άσλει Γκράχαμ 

 

Ίσως η πιο θαρραλέα της λεγεώνας που τόλμησε να δείξει το μεγαλείο της κυτταρίτιδας έτσι όπως σχηματίζεται σε όλες όταν καθόμαστε οκλαδόν. Πόσο θεά.

Τάιρα Μπανκς

Η αμερικανίδα παρουσιάστρια και μοντέλο εξυπνεί το «muffin top» ή αλλιώς τα γνωστά «πλαινά».   

Ζούι Ντεσανέλ

Η πιο διάσημη αγουροξυπνημένη και με μαύρους κύκλους «καλημέρα» που έχουμε δει ποτέ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook