Έχοντας χάσει περίπου 40 κιλά μέσα σε ενάμιση χρόνο, η Τζένιφερ Χάντσον μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό \”Self\” για την απόφασή της να απαλλαγεί από το περιττό βάρος αλλά και για το πώς συνειδητοποίησε ότι πρέπει να κάνει κάτι για το σώμα της: «Δεν ήξερα καν ότι θεωρούμουν υπέρβαρη μέχρι που ήρθα στο Χόλιγουντ», είπε η 29χρονη τραγουδίστρια και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στη συνέντευξή της, προσθέτοντας: «Νόμιζα πως ήμουν τέλεια σε μέγεθος!».

Η γνώμη της, όμως, για τα κιλά της άλλαξε στο κόκκινο χαλί, όταν ένας δημοσιογράφος την ρώτησε «Πώς είναι το συναίσθημα του να είσαι υπέρβαρος στο Χόλιγουντ;»: «Κοίταξα γύρω μου σαν να αναρωτιόμουν: “Σε ποιον μιλάει; Σε μένα; Είμαι εγώ υπέρβαρη;” Στη γειτονιά όπου μεγάλωσα στο Σικάγο, το 16 (νούμερο) θεωρείται φυσιολογικό. Αλλά στο Χόλιγουντ, όλοι δείχνουν ακριβώς ίδιοι (αδύνατοι), έτσι ξεχώριζα», είπε.

\"\"

Η Τζένιφερ Χάντσον (αριστερά), τον Οκτώβριο του 2009.

Όπως γράφει το yupi.gr, η Χάτσον αποφάσισε να κάνει κάτι για το βάρος της, όταν έμεινε έγκυος στον 2χρονο πια γιο της Ντέιβιντ. «Σκέφτηκα \”Για περίμενε, γιατί κανείς δεν ξέρει ότι είμαι έγκυος;\” Και θέλησα να γίνω ένα καλό παράδειγμα για τον γιο μου», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, εμμενώντας σε μία αυστηρή αγωγή ελέγχου των ποσοτήτων του φαγητού της, αλλά και άσκησης, η Χάντσον έχασε τελικά 36,4 κιλά: «Είμαι περισσότερο περήφανη για την απώλεια βάρους από το Όσκαρ μου!» δεν δίστασε να παραδεχθεί.

\"\"

Στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της, πριν από μερικές μέρες.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook