Οι συνεντεύξεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Κισσαμικού συνεχίζονται και την Κυριακή (20/08) σειρά είχαν οι Αρντίτ Τόλι και Ιάσωνας Γαβαλάς.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που παραχωρήθηκαν δανεικοί από τον Ολυμπιακό μίλησαν στο kissamikos.gr για τις πρώτες τους εντυπώσεις, τις δυνατότητες της ομάδας και τους προσωπικούς τους στόχους.

Αναλυτικά η συνέντευξή τους:

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σας στον Κισσαμικό.

Α.Τ.: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο, έχω ακούσει τα καλύτερα κι εύχομαι φέτος να τα δω. Από τη μεριά μου θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα».

Ι.Γ.: «Είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενος που ήρθα. Ευχαριστώ την ομάδα που θα με βοηθήσει να αναπτυχθώ σαν παίκτης και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στη Β’ Εθνική. Από την πλευρά μου κι εγώ θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της».

Οι πρώτες σας εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά;

Α.Τ.: «Καταρχάς είναι μία οργανωμένη ομάδα μέχρι στιγμής, πολύ σωστή προς όλους τους αθλητές της και δουλεύει με έναν πολύ ωραίο τρόπο, επαγγελματικό. Όσον αφορά τα Χανιά, είναι μια ωραία πόλη αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε τα Χανιά περήφανα για την ομάδα μας».

Ι.Γ.: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που μας υποδεχθήκανε και από τη δουλειά που γίνεται. Με τα παιδιά όλα είμαστε μία οικογένεια. Τα Χανιά είναι μία πολύ ωραία πόλη, έχω ξαναέρθει αλλά δεν έχω κάτσει να την εξερευνήσω, αν και θα το ήθελα πάρα πολύ».

Πόσο δύσκολο πιστεύετε ότι θα είναι το νέο πρωτάθλημα και τι να περιμένουμε από την ομάδα;

Α.Τ.: «Είναι δύσκολο για την ομάδα γιατί είμαστε όλοι καινούριοι και δεν έχουμε δεθεί ακόμα, χρειαζόμαστε λίγο ακόμη χρόνο προσαρμογής, αλλά όλοι σαν παίκτες είμαστε ποιοτικά καλοί και πιστεύω ότι θα την ανεβάσουμε αρκετά ψηλά. Σαφώς το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, όπως κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί και πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Ι.Γ.: «Θα συμφωνήσω ότι θέλουμε προσαρμογή σαν ομάδα, να βρούμε τα πατήματά μας ο ένας με τον άλλο. Για εμένα η Β’ Εθνική είναι κάτι καινούριο για την καριέρα μου και πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό πρωτάθλημα, για το οποίο πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα».

Οι προσωπικοί σας στόχοι;

Α.Τ.: «Προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα σε όλους αυτούς τους αγώνες».

Ι.Γ.: «Θέλω να βελτιωθώ μέσα από την ομάδα και τις προπονήσεις που κάνουμε και να βοηθήσω όσο περνάει από το χέρι μου να κατακτήσει αυτό που θέλει».

Γνωρίστε τους καλύτερα:

Αρντίτ Τόλι

Ημερομηνία γέννησης: 12 Ιουλίου 1997
Τόπος γέννησης: Πεκίν (Αλβανία)
Ύψος: 1,76
Βάρος: 71,5
Πόδι: Δεξί

Αγαπημένο νούμερο: 12
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Μαρσέλο
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ
Αγαπημένος προορισμός: Πειραιάς
Το χόμπι του: Μπιλιάρδο

Ιάσωνας Γαβαλάς

Ημερομηνία γέννησης: 28 Ιανουαρίου 1998
Τόπος γέννησης: Αθήνα
Ύψος: 1,86
Βάρος: 86
Πόδι: Δεξί

Αγαπημένο νούμερο: 31
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζει: Κασίγιας
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Πόλο
Αγαπημένος προορισμός: Σαντορίνη
Το χόμπι του: Πινγκ Πονγκ
 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook