Η αστυνομία συνέλαβε τους τρεις άντρες, ηλικίας 22, 29 και 32 ετών, αφού εντόπισαν φρικιαστικά κατάλοιπα ενός γυναικείου σώματος σε κοντινό σπίτι – Ένας τέταρτος άντρας φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κανιβαλισμού

Σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη τριών κανίβαλων στη Νότια Αφρική που ακολούθησε την ομολογία ενός εξ αυτών όταν παραδόθηκε στην αστυνομία λέγοντας ότι «κουράστηκε να τρώει ανθρώπινη σάρκα».

Εμβρόντητοι οι αστυνομικοί στο τμήμα της πόλης Estcourt τον άκουσαν να τους λέει ότι «κουράστηκα να τρώω ανθρώπινη σάρκα», ενώ παράλληλα τους παρέδωσε μέρος ενός ανθρώπινου ποδιού και ενός χεριού.

Το επόμενο βήμα για τους αστυνομικούς ήταν να συλλάβουν τους τρεις άντρες, ηλικίας 22, 29 και 32 ετών, αφού εντόπισαν φρικιαστικά κατάλοιπα ενός γυναικείου σώματος σε κοντινό σπίτι.

Οι τρεις άντρες φέρεται ότι βίασαν και δολοφόνησαν τη γυναίκα πριν αρχίσουν να κατασπαράζουν τη σάρκα της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση αυτή προκάλεσε την οργή πολλών κατοίκων που συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο Estcourt τη Δευτέρα, όταν και οι τρεις κατηγορούμενοι προσήλθαν, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να εκφράσουν την οργή τους.

Μαζί μ’ αυτούς κατηγορείται και ένας τέταρτος άντρας, 31 ετών, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του ανθρώπινο ιστό και σάρκα. 

Όλοι τους είχαν προφυλακισθεί και πρόκειται να επανεμφανιστούν στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα.

Τοπικός σύμβουλος δήλωσε ότι ένας από τους υπόπτους οδήγησε τα μέλη της κοινότητας και την αστυνομία στο σώμα της γυναίκας.

Ο ίδιος αναφέρει: «Μας έδειξαν τα μέρη του σώματος σε ένα από τα σπίτια» και συμπλήρωσε:

«Όταν η αστυνομία παρακολούθησε την υπόθεση αυτή, ανακάλυψε οκτώ αυτιά σε μια κατσαρόλα στο σπίτι που διέμενε ο άντρας. Αυτό σήμαινε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα (θύματα) σε αυτό».

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, αξιωματικός, Charmaine Struwig, δήλωσε: «Τρεις από τους υπόπτους αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δολοφονίες και κατηγορίες σχετικά με την κατοχή ανθρώπινων οργάνων και ιστών».

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook