Αρρώστια… του είχε προτείνει να κάνουν online σεξ για να βγάλουν χρήματα

Μία γυναίκα 25 ετών από του Ουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών παρέσυρε με Slushie (παγωμένο φρουτοχυμό) έναν 10χρονο και αφού του έριξε υπνωτικά χάπια, τον εκμεταλλεύθηκε σεξουαλικά.

Πρόκειται για μία ακόμη υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου αγοριού από γυναίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Τάρα Γκότνοβικ συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου και της χρήσης ναρκωτικών ουσιών παρά τη θέλησή του.

Τον βιασμό ανέφερε στην αστυνομία ο πατέρας του 10χρονου αγοριού, στις 7 Αυγούστου. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα και μετά τη συγκέντρωση των στοιχείων, κατέληξαν στην 25χρονη γυναίκα.

Ο μικρός δήλωσε στην αστυνομία ότι αφού ήπιε τον χυμό του, άρχισε να νιώθει περίεργα και πως δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ακολούθως του επιτέθηκε σεξουαλικά. Ο 10χρονος αποκάλυψε ότι στο παρελθόν του είχε προτείνει να κάνουν σεξ online στο διαδίκτυο, προκειμένου να βγάλουν χρήματα.

Η Τάρα Γκότνοβικ αρχικά δήλωσε άγνοια και ότι δεν θυμόταν. Στη συνέχεια, όμως, ομολόγησε ότι κοίμησε δύο φορές με χάπια τον 10χρονο, πριν τον βιάσει.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook