Διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας Porsche 911, που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
 
Όπως ήταν αναμενόμενο –και αυτονόητο- δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στον εξωτερικό σχεδιασμό της νέας 911, παρά μόνο στα σημεία.

Όπως περιγράφει το 4troxoi.gr, τo διαχρονικό σπορ μοντέλο έχει νέα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα LED, καθώς και εξωτερικούς καθρέπτες που είναι τοποθετημένοι επάνω στις πόρτες. Όσον αφορά στο εσωτερικό της, αυτό δείχνει να είναι επηρεασμένο από την «Panamera». Σε σύγκριση με το αυτοκίνητο που αντικαθιστά, η νέα γενιά 911 είναι περίπου 56 χιλιοστά μακρύτερη, ενώ και το μεταξόνιό της είναι αυξημένο κατά 10 χιλιοστά.

\"http://www.4troxoi.gr/files/Image/0001_WORLD_NEWS/911-3.jpg\"

\"\"

 
Η έκδοση «Carrera» είναι εφοδιασμένη με τον 3.4 λίτρων κινητήρα της «Boxster S», η ισχύς του οποίου ανέρχεται στους 345 ίππους. Η έκδοση «Carrera S» διαθέτει ένα 3.8 λίτρων κινητήρα άμεσου ψεκασμού, με ισχύ 395 ίππων. Για τη δεύτερη προβλέπονται δύο κιβώτια ταχυτήτων της ZF, ένα χειροκίνητο των επτά σχέσεων και ένα αυτόματο PDK με επτά επίσης σχέσεις. 

\"\"

 

Οι επιδόσεις της «Carrera S» θα είναι ασφαλώς κορυφαίες, αφού για τα 100 χιλιόμετρα από στάση θα χρειάζονται μόλις 4,6 δευτερόλεπτα, ενώ η ανώτατη ταχύτητά της θα ανέρχεται στα 302 χιλιόμετρα την ώρα. Όσο για την έκδοση Turbo που κάποια στιγμή θα ακολουθήσει, οι φήμες που κυκλοφορούν ανεβάζουν την ισχύ της στους 542 ίππους.   

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook