Νέο ντοκιμαντέρ για το φονικό ατύχημα της μητέρας τους

Για πρώτη φορά ο πρίγκηπας Χάρι άνοιξε την καρδιά του σε μία συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη στο BBC και μίλησε για τις πρώτες στιγμές που έμαθε από τον πατέρα του ότι η μητέρα του Νταϊάνα ήταν νεκρή.

Μιλώντας για τις επώδυνες μέρες που ακολούθησαν του δυστυχήματος ο πρίγκηπας περιγράφει, στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Κυριακή 27 Αυγούστου, πώς έπρεπε να κρύψουν τον σπαραγμό τους για το χαμό της μητέρας τους, εν μέσω της εκτεταμένης δημόσιας θλίψης.

Ο πρίγκηπας Χάρι λέει ότι μία από τις δύσκολες στιγμές ήταν όταν έμαθε ότι οι δημοσιογράφοι, που προκάλεσαν το δυστύχημα στο τούνελ, αντί να βοηθήσουν την Νταϊάνα, καθώς στην αρχή ζούσε παρά το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι της, αντίθετα την τραβούσαν φωτογραφίες στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail στο ντοκιμαντέρ αναφέρεται επίσης πώς η βασίλισσα Ελισάβετ έκρυβε τις εφημερίδες για να μην στενοχωριούνται τα εγγόνια της και πόσο πολύ συζητήθηκε πριν την κηδεία της Νταϊάνας αν τα παιδιά της θα έπρεπε να προχωρούν πίσω από το φέρετρό της.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook