Το αντικείμενο της κόρης που έκανε την, βιαστική, μητέρα να κοκκινίσει

Οι δουλειές του σπιτιού σίγουρα δεν είναι ανάμεσα στις αγαπημένες ασχολίες μας. Ειδικά αυτές που αφορούν την κουζίνα από πολλούς θεωρούνται και πολύ κουραστικές και αρκετά βαρετές. Κάπως έτσι μάλλον θα άνοιξε το πλυντήριο πιάτων, για να το αδειάσει, μία μητέρα στις ΗΠΑ και βρήκε μέσα κάτι που την ξάφνιασε και την έκανε να… κοκκινίσει.

Όπως έγραψε στο γνωστό φόρουμ RedIt η ίδια η κάτοχος του αντικειμένου ανέφερε πως «η μαμά μου βρήκε αυτό στο πλυντήριο. Μου το δίνει τυλιγμένο σε μία πετσέτα και με ρωτάει για ποιον αναθεματισμένο λόγο το έβαλα στο πλυντήριο».

Αυτή η τακτική χρησιμοποιείται στην Ασία για περισσότερα από χρόνια και πολλοί είναι εκείνοι που τις απολαμβάνουν.Η μητέρα έγινε έξαλλη καθώς μόλις είδε το πλαστικό αντικείμενο πίστεψε πως η κόρη της έβαλε για πλύσιμο… τον δονητή της. Η ψυχραιμία ωστόσο απουσίαζε εκείνη τη μέρα από το σπίτι μιας και ο «δονητής» δεν ήταν παρά ένα πλαστικό δοχείο το οποίο είχε λιώσει από τις υψηλές θερμοκρασίες του πλυντηρίου πιάτων. «Ήταν ένα δοχείο. “Μπήκε” στο πλύσιμο. Και άρχισε να μου λέει πόσο άβολα ένιωθε όλη την ημέρα», έγραψε η αναστατωμένη νεαρά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook