Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχωρά μέσω σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση, εντοπίστηκε μια ετοιμοθάνατη γάτα που μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο εκεί που διαπιστώθηκε ότι το κεφάλι της ήταν γεμάτο σκάγια.

Πρόκειται για ένα σοβαρό περιστατικό που θα πρέπει να μας απασχολήσει.  

Η ανάρτηση:

“Το μεσημέρι ειδοποιηθήκαμε από δύο φοιτητές, ότι έξω από το δεσποτικό, υπήρχε μια ετοιμοθάνατη παράλυτη γατουλα. Μεταφέρθηκε αμέσως στο κτηνιατρείο και διαπιστώθηκε οτι το κεφαλάκι της είναι γεμάτο σκάγια. Πυροβολημένο ζώο στο κέντρο της πολης, σε εναν πολυσύχναστο δρόμο!!! Πλήρως αφυδατωμένη, ενώ λείπει και ενα μέρος της γνάθου, η γατούλα είναι παράλυτη στα πίσω άκρα αλλά η παράλυση δεν οφείλεται στον πυροβολισμό, πιθανόν χτυπήθηκε και από αυτοκίνητο. 

Ο τραυματισμός δεν είναι πρόσφατος, κάποιοι περίοικοι είπαν οτι είναι μέρες σε αυτή την κατάσταση, αλλά κανείς δε σκέφτηκε να τη πάει στο γιατρό και αργοπέθαινε. Παρέμεινε για νοσηλεία στο κτηνιατρείο, το πρώτο κρίσιμο 24ωρο.είναι πολύ τρυφερή και μας συγκίνησε, αφού προσπαθούσε να πλυθεί μόνη της. Ευχαριστούμε τους φοιτητές που δεν έκλεισαν τα μάτια και έτσι η γατουλα θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Ελπίζουμε να τα καταφέρει!!”  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook