Διαλόγοι που ερευνούνται ενώ θα κατατεθεί και μήνυση κατά των φερόμενων δραστών- 30 χιλ. ευρώ το πρόστιμο και από 1 έως 5 χρόνια φυλάκιση η προβλεπόμενη ποινή για τέτοιες πράξεις.

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να παίρνουν τα δημόσια σχόλια κάποιον νεαρών ατόμων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με τον πυροβολισμό γάτας στο κέντρο των Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες μια ετοιμοθάνατη γάτα εντοπίστηκε σε πολυσύχναστο δρόμο. Η γάτα μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο εκεί όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι από αεροβόλο όπλο 9 φορές.

Όπως ενημερωθήκαμε από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων, φέρεται να έγινε δημόσια ομολογία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για το περιστατικό.

Όπως βλέπετε παρακάτω ο διάλογος δυο ατόμων επί του περιστατικού σοκάρει:

Σε επικοινωνία που είχαμε με την κυρία Μπομπολάκη, την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων, έκανε λόγο για μια δημόσια ομολογία που θα ερευνηθεί και φυσικά θα κατατεθεί μήνυση.

“Δεν φτάνει που προχώρησαν σε μια τέτοια πράξη, μιλάνε δημόσια και με αυτό τον τρόπο. Βεβαίως και θα γίνει μήνυση”

Το πρόστιμο για τέτοια πράξη είναι 30.000 ευρώ, ποσό άμεσα καταβλητέο και από ένα έως πέντε χρόνια φυλάκιση.

“Ηδη με έχουν καλέσει πολλοί δικηγόροι που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την υπόθεση” 

Η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου που λάβαμε σήμερα το μεσημέρι

Με κυνικό και ανάλγητο τρόπο δυο νέοι σχολιάζουν δημόσια στο ιντερνετ  κάτω απο το δημοσίευμα για τον θάνατο-δολοφονία μιας  γάτας απο 8 πυροβολισμούς στην περιοχή του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας στα Χανιά.

Με αποτροπιασμό παραθέτουμε τον  ακριβή διάλογό τους

“Β. Στο ίντερνετ έφτασαν τα καμώματά σου .πάντως πολύ γέλιο έτσι που έσκουζε η γάτα “
Π.Είδες με? 
Β. Επρεπε να την πετάξεις στο λιμάνι”
Π. επρεπε να την βάλω στη σχάρα κατευθείαν “

Με αυτό τον συγκλονιστικό τρόπο περιγράφουν την δολοφονία μιας γάτας ο φυσικός αυτουργός και συναυτουργός της δολοφονίας.

Πολλοί δικηγόροι επικοινώνησαν με το σύλλογό μας για να αναλάβουν αφιλοκερδώς την υπόθεση δηλώνοντάς μας κατηγορηματικά οτι πρόκειται για δημόσια ομολογία .

Τα μόνα σχόλια που θα κάνουμε γιατί η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης κι ας κατέβασαν αμέσως  τα εμετικά σχόλιά τους τα οποία έχουμε πλέον αποθηκεύσει ,είναι οτι πλέον παγκοσμίως οι επιστήμονες συμφωνούν και τα στοιχεία είναι συντριπτικά της τάξης του 90% οτι οι άνθρωποι που με έλλειψη πλήρους συναισθηματικού αμοραλισμού για τις πράξεις τους σε ζώα τις ίδιες πράξεις αργά ή γρήγορα θα κάνουν και στους ανθρωπους.

Εμείς κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και οι αρμόδιοι ας το λάβουν υπόψη τους.

Τέλος υπενθυμίζουμε οτι το διοικητικό και άμεσα καταβαλλόμενο πρόστιμο είναι 30.000 ευρώ και αυτή που θα ” σκούξει ” πλέον θα είναι η τσέπη τους.

Το λυπηρό και το θλιβερό είναι , ότι δύο νέοι άνθρωποι έχουν πλήρη αναλγησία στο βασανισμό πλήρως συναισθανόμενων πλασμάτων .

Οι εννιά πυροβολισμοί στο μικρό σώμα της γάτας καταδεικνύουν τον  ανησυχητικό βαθμό  έλλειψης συναισθηματικού I.Q  των δύο αυτών ατόμων ……..”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook