Παρουσία πλήθους κόσμου

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (24/8) το απόγευμα, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών σχολείων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Κίσαμο, που διοργάνωσε, για τρίτη σερί χρονιά, ο Δήμος Κισσάμου και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κισάμου.  Επί της ουσίας, βραβεύτηκαν οι διακριθέντες μαθητές του 1ου και του 2ου Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου Κισάμου και του ΕΠΑΛ Κισάμου. Επίσης, βραβεύτηκαν οι δύο μαθητές της Γ’ Λυκείου, Λυδία Τζουγανάκη (Γενικό Λύκειο) και Βασίλης Μπαρντέεφ (ΕΠΑΛ Κισάμου) που πήραν τα περισσότερα μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Αμφότεροι έλαβαν δώρο από τον Δήμο Κισσάμου, δύο υπολογιστές (laptop).

“Η εκδήλωση αποτελεί επιβράβευση των μαθητών που αρίστευσαν στη σχολική χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διαχωρίζονται από τους μαθητές που δεν βραβεύτηκαν. Ο Δήμος Κισσάμου προσπαθεί και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα της Παιδείας και σε αυτή τη λογική θα συνεχίσει, πάντοτε σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή, τους Διευθυντές τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Καλή πρόοδο στα παιδιά και καλή φοίτηση σε εκείνα που πέρασαν σε Σχολές και σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης. 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κισάμου και καθηγητής πληροφορικής, Νεκτάριος Ζουριδάκης ο οποίος στο λόγο του αναφέρθηκε στην αξία της Παιδείας και στα κίνητρα που πρέπει να δίδονται στους μελλοντικούς επιστήμονες. 

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης, οι Αντιδήμαρχοι Κισσάμου Αντ. Παρτσαλάκης, Μανώλης Δερουκάκης και Καίτη Πατερομιχελάκη, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης Κισσάμου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’ βάθμιας εκπαίδευσης Βασίλης Γλαμπεδάκης (υπεύθυνος της εκδήλωσης), ο Πρόεδρος της Α’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μιχάλης Κουφάκης, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, Διευθυντές Σχολείων, εκπαιδευτικοί, γονείς και πλήθος μαθητών. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του Δήμου Κισσάμου, Βασίλης Φουντουλάκης.

Να τονιστεί τέλος ότι βραβεύτηκε και ομάδα πληροφορικής του ΕΠΑΛ Κισάμου που διακρίθηκε σε διεθνή διαγωνισμό στην Ιταλία, το 2016

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook