Είχαν κάνει εξώδικο στην οικογένεια του – Τα παιδιά φιλοξενούνταν ωστόσο ο ίδιος μέχρι και σήμερα μένει στο δρόμο με την γυναίκα του

Για πολλές εβδομάδες ο Ηλίας Ζαχαριουδάκης και η γυναίκα του ζούσαν ένα δράμα καθώς τους είχαν πετάξει από το σπίτι.

Τα παιδιά του ίδιου φέρεται να φιλοξενούνταν από φίλους του, ωστόσο αυτός με την σύζυγο του ήταν άστεγοι, ζώντας καθημερινά ένα δράμα.
Η Ιωάννα Ροζάκη, επανέφερε το θέμα στο προσκήνιο και με την βοήθεια της Κίτρινης Αποστολής, μια γυναίκα παραχώρησε δωρεάν σπίτι σε αυτόν και την οικογένεια του.

Το μόνο που μένει είναι ο ίδιος να αποδεχτεί το αίτημα της γυναίκας, με τον ίδιο να βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, όπως αναφέρει η κ.Ροζάκη.  

Η ανταπόκριση σας υπέροχη, μα πιο υπέροχη η κίνηση ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ” ΚΊΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ” ΠΟΥ ΠΡΌΤΕΙΝΕ ΣΠΊΤΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ Κ. Ζαχαριουδακη. Έπειτα από την ανάρτηση του θέματος, μέλος της κίτρινης αποστολής επικοινώνησε ζητώντας το τηλ. Του κ. Ζαχαριουδακη, πολλοί τον είχαν ξεχάσει, εγώ όμως όχι!, έτσι ξαναέκανα ανάρτηση στο τοίχο μου, έπειτα επικοινώνησε η ομάδα ζητώντας μου το τηλέφωνο του, έχοντας μια μόνιμη λύση για τον συνάνθρωπο μας, παραχωροντας του δωρεάν οίκημα για τη διαβίωση του ίδιου και της οικογένειας του. Αναμένουμε λοιπόν την απάντηση του κ. Ζαχαριουδακη αν θα αποδεχτεί την μόνιμη κ φιλανθρωπη κίνηση της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, να προσθέσω ότι ο άνθρωπος είναι σε πλήρη συγχηση αυτή τη στιγμή. Κάτι το οποίο κατανοούμε πλήρως. Η ανάρτηση που έγινε ξανά κ κινητοποιήσε τους συνανθρώπους μας, έγινε έπειτα από επικοινωνία που είχα η ίδια μαζί του. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Όλους, που μαζί με εμένα όταν έσβησαν τα φώτα, δεν τον ξεχάσαμε και κοινοποιησαμε μα ΚΥΡΙΩΣ Την ΚΊΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΉ που δεν στάθηκε στα λόγια. Που έκανε τα λόγια πράξη και που το έργο της όπως αποδεικνύεται είναι αρκετά μεγάλο. Χίλια μπράβο!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook