Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από την Αστυνομία ο κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 12χρονης από τις Σέρρες.

Ο συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, δηλώνοντας, μάλιστα, πως είχε εκτίσει εξαετή ποινή φυλάκισης στη Γερμανία για ανάλογη υπόθεση.

Ο δράστης αναγνωρίστηκε και από το θύμα, με τους γονείς της να έχουν ήδη καταγγείλει το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές από το βράδυ της Τετάρτης.

Ιστορικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Το 12χρονο κορίτσι έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην παραλία Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου, όταν το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε από το σπίτι της για να πάει σε κοντινό περίπτερο.

Στη διαδρομή, ο 45χρονος άντρας, που οδηγούσε ένα κόκκινο αυτοκίνητο, τη σταμάτησε και της πρότεινε να τη μεταφέρει στον προορισμό της. Ωστόσο, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου και της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Στη συνέχεια, την επέστρεψε στο σημείο, απ\’ όπου την παρέλαβε, αλλά σε αρκετά μακρινή απόσταση από το σπίτι της. Η 12χρονη επέστρεψε σοκαρισμένη στο σπίτι και αμέσως οι γονείς κατήγγειλαν το γεγονός στις αστυνομικές Αρχές.

Τη σεξουαλική επίθεση επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστικής ύστερα από σχετική εξέταση στο νοσοκομείο Καβάλας το βράδυ της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook