Στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης, φρόντιζε για το… μέλλον του ένας 42χρονος έμπορος ναρκωτικών που συνελήφθη στη Ρόδο! Εκτός από τα (πολλά) μετρητά που είχε πάνω του, γέμιζε με τα βρώμικα κέρδη του και τον… τραπεζικό του λογαριασμό ενώ δεν δίσταζε να πληρώνεται και με… επιταγές για να πουλάει τον θάνατο!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου που έκαναν περιπολίες στην περιοχή Κοσκινού, έπιασαν, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, στα πράσα τον 42χρονο ομογενή από την Αλβανία την στιγμή που έκρυβε σε υπαίθριο μέρος μια αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους 262,3 γραμμαρίων. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης κατασχέθηκε και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του.

Εκεί, οι άνδρες της Δίωξης ανακάλυψαν 5.130 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και ένα βιβλιάριο τραπεζικών καταθέσεων, μια ιδιωτική επιταγή και ένα ενημερωτικό έγγραφο τράπεζας για προθεσμιακή κατάθεση, που έδειχναν ότι ο 42χρονος αποταμίευε τα παράνομα κέρδη του!

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν και δυο κινητά για τα οποία διατάχθηκε άρση απορρήτου, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.