Την πρώτη ανοικτή προπόνηση ως Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός πραγματοποίησε τη Δευτέρα η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τα Χανιά στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο κόσμος είχε δυναμική παρουσία με τους “Blue Boys” να δίνουν άλλο “χρώμα” και άλλο ρυθμό στην προπόνηση. Ευχαριστημένος από τη στήριξη του κόσμου τις πρώτες ημέρες του νέου εγχειρήματος και της συνεργασίας με τον ΑΟ Χανιά δήλωσε ο “ισχυρός άνδρας” της ομάδας Αντώνης Ροκάκης. «Παρών» στην ανοικτή προπόνηση και ο βασικός χρηματοδότης του Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά Μιχάλης Τζουγκαράκης.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Η πρώτη ανοικτή προπόνηση για τους φίλους της ομάδας μας και τα ΜΜΕ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/08) στη Μοναχή Ελιά.

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών» κι έστειλε μήνυμα στήριξης στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε ο Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός. Παράλληλα με την προπόνηση συνεχίστηκαν οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας με τον κόσμο να ανταποκρίνεται από την αρχή και να έχει δείξει μεγάλη διάθεση για στήριξη στην ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά την προπόνηση είχε διάρκεια 70’ και ήταν χαμηλής έντασης με στόχο την υποομαδική επιθετική τακτική στο επιθετικό τρίτο.

Την Τρίτη (29/08) η προετοιμασία θα συνεχιστεί με διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα). 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook