Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστή ένα άτομο που όπως αποδείχτηκε είναι βίος και πολιτεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr το περιστατικό συνέβη σε εστιατόριο στο κέντρο του Ηρακλείου. Ο δράστης, ένας άνδρας περίπου 25-30 ετών έκατσε στο εστιατόριο και παρήγγειλε να φάει.

Αφού έφαγε και μάλιστα πήρε μαζί του και φαγητό πακέτο που το είχε παραγγείλει από την αρχή, έγινε καπνός χωρίς φυσικά να πληρώσει και πριν καλά καλά προλάβει να το αντιληφθεί και να αντιδράσει η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου.

Το απίστευτο είναι ότι την επόμενη ημέρα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, ο δράστης πέρασε από τον ίδιο δρόμο, μπροστά μάλιστα από το εστιατόριο σαν κύριος!

Μόλις τον αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια έτρεξε προς αυτόν ζητώντας του εξηγήσεις που είχε φύγει την προηγούμενη μέρα χωρίς να πληρώσει το φαγητό. Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια είπε πως αν εκείνος είχε ανάγκη από φαγητό ας το ζητούσε και θα του έδινε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews.gr, o δράστης αντί να ντραπεί ή να ζητήσει συγγνώμη ή στο κάτω – κάτω ακόμα και να τρέξει να φύγει χωρίς να πει τίποτα, επιτέθηκε στην ιδιοκτήτρια χαστουκίζοντάς την.

Τότε από τα γειτονικά καταστήματα βγήκαν έξω εργαζόμενοι που έσπευσαν να επέμβουν με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να καταγράψει και να ερευνήσει το περιστατικό, έδειξε στην ιδιοκτήτρια του εστιατορίου φωτογραφία ενός υπόπτου, ρωτώντας την αν εκείνος που φαινόταν στη φωτογραγία ήταν ο δράστης.

Όντως, η γυναίκα επιβεβαίωσε ότι το εικονιζόμενο πρόσωπο ήταν το άτομο που δεν την πλήρωσε και της επιτέθηκε.

Όπως αποδείχτηκε ο εν λόγω άνδρας, είναι βίος και πολιτεία, με συνεχείς κλοπές στο ενεργητικό του καθώς έχει κλέψει μεγάλο σουπερ μάρκετ και δυο εστιατόρια στο κέντρο του Ηρακλείου καθώς και αρκετές καφετέριες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook