Άλλο ένα βραβείο απέσπασε η Ρεθεμνιώτικη Καρναβαλική ομάδα «Ανιχνευτές CLUB» για την κατάκτηση του Ρεκόρ Γκίνες ως το πολυπληθέστερο Κυνήγι Θησαυρού του κόσμου!

Αυτή τη φορά η βράβευση ήρθε από μια Ουκρανική εταιρία εν ονόματι «National Register of Records Ukraine” η οποία εδρεύει στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Η πρόταση ήρθε μέσω ενός Ρεθεμνιώτη τουριστικού πράκτορα της πόλης μας, ο  οποίος μετέφερε την πρόθεση της εταιρίας να βραβεύσουν την ομάδα.

Όπερ και εγένετο!

Το πρωί της Τρίτης 29 Αυγούστου στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ρεθύμνης,  παρουσία της Προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.  και Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, κυρίας Πέπης Μπιρλιράκη, συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των Ανιχνευτών με τους αντίστοιχους Ουκρανούς εκπροσώπους και είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν την εμπειρία τους από τις διοργανώσεις του Κυνηγιού Θησαυρού και όχι μόνο.

Μετά από την εθιμοτυπική βράβευση, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν μεταξύ τους δώρα αλλά και εμπειρίες, ενώ οι Ουκρανοί εκπρόσωποι δήλωσαν ότι θα ήταν χαρά τους να επισκεφτούν ξανά την πόλη μας το Φεβρουάριο του 2018 για να παρακολουθήσουν από κοντά το πολυπληθέστερο Κυνήγι Θησαυρού στον κόσμο!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook