Μια μικρή περιπέτεια, που θα τους μείνει αξέχαστη, έζησαν δύο αλλοδαποί που βγήκαν για βόλτα ανοικτά της Μυκόνου.

Η περιπέτειά τους ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης που η Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενημερώθηκε, για ακυβέρνητη λέμβο, στη θαλάσσια περιοχή νότια της νήσου Δήλου, με δύο επιβαίνοντες.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της λέμβου «ΝΙΚΟΛΟΣ» Λ.Μ. 273, είχε δώσει την εν λόγω λέμβο σε δύο αλλοδαπούς υπηκόους, προκειμένου να μεταβούν από τον Άγιο Ιωάννη Μυκόνου στη νήσο Δήλο, οι οποίοι, μεσημεριανές ώρες χθες, τον ενημέρωσαν ότι η λέμβος είχε υποστεί μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα να παρασύρονται ακυβέρνητοι νότια της νήσου Δήλου.

Άμεσα, έσπευσε προς αναζήτηση των ανωτέρω, ο ιδιοκτήτης της λέμβου «ΝΙΚΟΛΟΣ» με το φουσκωτό σκάφος «ΞΕΝΙΑ» και αφού δεν κατόρθωσαν να βρουν τους «αγνοούμενους ενημέρωσαν τις λιμενικές αρχές ενώ παράλληλα κατόπιν αρνητικών κινητοποιήθηκαν ιδιωτικά πλωτά μέσα αλλά και ιδιωτικό ελικόπτερο της περιοχής.

Οι επιβαίνοντες της ακυβέρνητης λέμβου εντοπίσθηκαν και περισυνελέχθησαν από το Κ/Ρ «SEABOURN QUEST» σημαίας Μπαχάμες, ενώ δεν κατέστη δυνατή η περισυλλογή της λέμβου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook