Οι περιγραφές του αδίστακτου παιδεραστή, που είχαν δώσει τόσο η 12χρονη την οποία κακοποίησε σεξουαλικά όσο και ο πατέρας της που τον είχε δει νωρίτερα, διευκόλυναν τους άνδρες της Αστυνομίας να τον εντοπίσουν. Ο 45χρονος Έλληνας κάτοικος Γερμανίας, είχε παρελθόν στους βιασμούς ανήλικων παιδιών και για τον λόγο αυτό είχε συλληφθεί το 2002 στη Γερμανία!

Τα έξι χρόνια που πέρασε στη φυλακή, από την οποία αποφυλακίστηκε, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, το 2008, δεν συνέτισαν τον απάνθρωπο παιδόφιλο που δεν δίστασε να ξανακάνει τα ίδια σε βάρος της ανυπεράσπιστης 12χρονης στον παραθαλάσσιο οικισμό Τούζλα του Οφρυνίου στην Καβάλα, όπου βρισκόταν για την περίοδο των διακοπών!

Το ανθρωπόμορφο τέρας έβαλε στο «μάτι» την άτυχη μικρούλα, όταν ο πατέρας της τον ρώτησε πού μπορούσαν να βρουν το περίπτερο το πρωί της Τετάρτης. Ο 45χρονος τους έδειξε το δρόμο, αλλά πήγε και ο ίδιος στο περίπτερο για να περιμένει το υποψήφιο θύμα του! Όταν η ανήλικη έφτασε, της είπε ότι ο ζήτησε ο πατέρας της του ζήτησε να τη μεταφέρει εκεί που βρισκόταν! Μόλις η μικρούλα μπήκε στο αυτοκίνητό του, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου την βίασε κτηνωδώς και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Πατέρας και κόρη αναγνώρισαν με κάθε βεβαιότητα τον απάνθρωπο βιαστή, που κατάγεται από χωριό της Καβάλας και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλα παρόμοια φρικιαστικά εγκλήματα σε βάρος ανήλικων παιδιών, καθώς τις προηγούμενες ημέρες παραθέριζε και στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook