Την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30΄

Σε τόνο μεσογειακό, πιστοί στο φυσικό ήχο των οργάνων τους, οι Αρμός ξετυλίγουν -την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.30΄, στον κήπο του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης- το πρωτότυπο μουσικό τους ιδίωμα με επιρροές από τη σύγχρονη πειραματική και έντεχνη ελληνική μουσική.

Οι Αρμός, Λευτέρης Μουρτζάκης (φωνή), Μάνος Σμαργιανάκης (φωνή, κιθάρα) και Απόστολος Ξυριτάκης (πιάνο, ενορχήστρωση) έχοντας στις αποσκευές τους, τους δίσκους Αμόνι και νερό, Άνεμοι και παλίρροιες, Μια Σταγόνα Φως και σημαντικές συνεργασίες με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες (Θάνο Μικρούτσικο, Μανώλη Λιδάκη, Μπάμπη Στόκα, Γιάννη Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Χρήστο Θηβαίο, Λιζέτα Καλημέρη, Ρίτα Αντωνοπούλου κ.ά), θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη δισκογραφία τους καθώς και διασκευές επιλεγμένων ελληνικών τραγουδιών. Μαζί τους, θα εμφανιστούν οι μουσικοί Στέφανος Κουρουπάκης (κοντραμπάσο), Νίκος Βογιατζάκης (ηλ. κιθάρα) και Θανάσης Βασιλάκης (μπουζούκι), σταθεροί συνεργάτες του σχήματος.

Mε το ενιαίο εισιτήριο των 5€ (=κανονικό εισιτήριο), οι επισκέπτες του Μουσείου, θα έχουν τη δυνατότητα να μοιράσουν τον χρόνο τους, όπως επιθυμούν· στο live, τις μόνιμες συλλογές και την τρέχουσα περιοδική έκθεση του ΙΜΚ Γιάννης Σπυρόπουλος / Διάλογος με το Αόρατο.

 

Το βράδυ της Τετάρτης το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης θα είναι ανοικτό από τις 20.00΄ έως τις 23.00΄. Στο διάστημα αυτό θα λειτουργεί επίσης το Πωλητήριο και το IMK Café.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook