Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 20χρονου Βέλγου Ούγκο Καΐπερς όπως είχαν αποκαλύψει οι συμπατριώτες του και μαζί τους Μπουτσάκη, Εντιαγιέ με τον τελευταίο να αποτελεί «εσωτερική» μεταγραφή από τη Βάντι Ντέγκλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Τρείς μεταγραφές ολοκληρώθηκαν και τυπικά σήμερα για την ομάδα μας. Γιάννης Μπουτσάκης,  Hugo Cuypers, Ιμπραΐμ Ενταγιέ θα φοράνε την νέα αγωνιστική σεζόν την φανέλα του Εργοτέλη.

Οι διαπραγματεύσεις Εργοτέλης και ΠΟΑ είχαν τελικά αίσιο τέλος και ο Γιάννη Μπουτσάκη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 23χρονος ηρακλειώτης μέσος αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή της νέας του ομάδας στο Καρπενήσι το πρωί του Σαββάτου.
Επίσης σήμερα υπέγραψε και ο Hugo Cuypers. Ο 20χρονος (7/2/1997) σεντερ φορ αγωνίζονταν στην Κ20 της  Στανταρ Λιέγης.

Παράλληλα έβαλε την υπογραφή του και ο  Ιμπραΐμ Ενταγιέ και πλεόν ο 19χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1998, μέρα με την ημέρα περιμένει την έκδοση της βίζας του για να έρθει στην χώρα μας.

Με τους τρεις παραπάνω παίκτες συμπληρώθηκε για την ομάδα μας ένα ροστερ 22 παικτών, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια ακόμα μεταγραφή προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η επιθετική γραμμή της ομάδας μας.
Αναφορικά με την προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό καθημερινά με νέο πρόσωπο στις σημερινές προπονήσεις τον Βασίλη Μπούζα.
Τέλος να σημειώσουμε ότι σήμερα μετά από συντονισμένες προσπάθειες η νομική υπηρεσία της ομάδας μας σε συνεργασία με τον Γιάννη Ράλλη ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα  έλαβαν τελικά την πολυπόθητη άδεια ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τις υπόλοιπες διαδικασίες που αφορούν την λειτουργία της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook