Δύο Έλληνες ηλικίας 46 και 38 ετών συνελήφθησαν χθες, Πέμπτη, στην Πεύκη, καθώς είχαν εξαπατήσει ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, σε περισσότερες από εννέα περιπτώσεις, κατά τους τελευταίους τρεις μήνες.

Οι δράστες υπεξαιρούσαν πολυτελή αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που είχαν αναρτηθεί προς πώληση στο διαδίκτυο και κατόρθωναν να εξαπατήσουν τους ιδιοκτήτες των οχημάτων καταβάλλοντας ακάλυπτες επιταγές.

Στη συνέχεια, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, με τη χρήση πλαστών εξουσιοδοτήσεων, προέβαιναν σε μεταβιβάσεις των οχημάτων, αρχικά στο όνομά τους, τα οποία ακολούθως μεταπωλούσαν, αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, οι συνεργοί τους αναζητούνται, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Πεύκης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων συνεργών τους, για απάτη, πλαστογραφία και υπεξαίρεση κατά συναυτουργία και κατ\’ εξακολούθηση, οι οποίοι και αναζητούνται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook