Ο Γκούρζιντερ Σινγκ έγινε ο 7ος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο ρόστερ των “ερυθρόλευκων” και προωθήθηκε την τελευταία διετία από την ομάδα Κ20 του Πλατανιά στην πρώτη ομάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η αρχή έγινε τον Αύγουστο του 2015 με τους Σκουλουδάκη, Ζίκο, Κασωτάκη για να υπάρξει συνέχεια με τους Παπανικολάου και Λαμπίρη (δεν συνεχίζει) τον Ιούλιο του 2016 και τους Ουές και Σάαντο τον Ιανουάριο του 2017. Τα προηγούμενα χρόνια από τις ομάδες υποδομής είχαν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια και οι Ευθυμάκης και Σέχου, που δεν συνεχίζουν στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά για Σινγκ έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής της Κ20, Γκούρζιντερ Σινγκ, υπέγραψε με την ομάδα μας, επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 3 χρόνων.

Ο 20χρονος (14/9/97) Ινδός επιθετικός, αποτελεί τον έβδομο παίκτη των Ακαδημιών του Πλατανιά που προωθείται στην πρώτη ομάδα, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής και της εμπιστοσύνης που δείχνουν η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία στα παιδιά που θα αποτελέσουν το αύριο της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook